Arkadaşlar tekrar teşekkürler güzel yorumlarınız için. Dediğiniz gibi çok fazla bi sorun yok aslında. Genellikle grenaj hasarı var. Neyseki vurmadım, sadece sola yattı. Vursaydım çok daha kötü sonuçlar doğuracaktı hem benim için hem de kız arkadaşım için. Belki bazılarınız okumuştur, mondial 150 zatı tertemiz yaptığımızı anlatan bir başlık açmıştım. Orda duruyor şu an motosikletim zaten. En müsait zamanda sökülüp macunlatacağını söyledi oranın sahibi abim. Çokta sevindim. Grenajları değiştirmeye kalksam baya bi masraf çıkacak çünkü. Sadece sol üst basamak sürüklenmeden dolayı biraz erimiş. Belki onu alırsın dedi. Kısmet artık bakalım. Önce bi sağlığıma kavuşayımda, dediğiniz gibi gerisi boş. Herşey hallolur.
@pininfarina arkadaşım, nazara inanırım tabiki. Dediğini de mutlaka yapıcam. Nexusu aldığım ilk gün inanır mısınız, 2 ay içinde kurban kesicem demiştim. Malesef unuttum. 2 ay 10 gün sonra kaza yaptım. İlk işim problemleri hallettikten sonra kurban kesmek olacak, sonra da nazar boncuğu...
Ben motosiklete bindiğin ilk günden beri muhakkak ben de bir gün düşücem demişimdir. O gün bugündür bu sebeple tam koruma gezdim hep. Düştükten sonra ise artık kesinlikle düşmicem diyorum ama yine de korumalarımı ihmal etmicem. Önceden çok dikkat ediyodum trafikte, çok dikkat etmenin yeterli olmadığını düşündüğüm için artık pür dikkat edicem. Önceden hız yapmak benim için az da olsa zevkti, motosikletimle müsait bir yolda 180 bile yaptım hatta. Ama artık değil 180, 80 bile yaparken iki kere düşünücem. Her türlü olasılığı düşünerek hareket edicem. Motosiklet benim için bu hayattaki vazgeçilmez şeylerden biri ve ben motosiklete erken veda etmek istemiyorum. Şu an hayatta olmamızın, bir yerimizin kırılmamasının veya kalıcı bir rahatsızlığımızın olmamasının tek nedeni korumalardır. Lütfen her zaman tam koruma binin siz de. En basit örneği biziz işte. Daha ne diyebilirim ki? Korumaları takıp çıkarmaya, yanınızda taşımaya üşenmeyin. Korumalarınız sizin güvenliğiniz için. Hepinize kazasız sürüşler...