Bir nexusun yürekleri burkan acı fotoğrafları

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
En kötü kazan bu olsun kardesim üzme kendini, benim nexus un halinide gördün beterin beteri var :)Nazar olsun oda. Düşe kalka gider bu işler
Bu çiziklerin hepsi sanayide usta ellerde eskisindende daha güzel olur.

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım,mal canın yongasıdır derler ama yansın yaaa,sana bişey olmasınnn ,motorunda pek bişey yok,işinin ehli bi fiberci canavar gibi yaparrr:)

Büyük geçmiş olsun.Gilera'yı o halde görmek çok acı verici ama boşver.Sende birşey yok ya buna şükret gerisi zaten halledilir:cat:

Hocam bu arada motorun kucuk bir yerine, kucuk bir nazar boncugu yapıstır benden sana tavsiye ciddi diyorum. HAni inanırmısın bu tarz seylere bilmem ama göz degme denen sey gercekten var dinimizde. Göz çıkmış bence senin makinenden yapıldiktan sonra ilk işin dedigim gibi kucuk bir kenarına göz boncugu yapıstırmak olsun hocam sana tavsiyem. Piyasada sticker seklinde bulabilecegn yuzlerce cesidi var.

Zararı olmaz yararı olur :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sana ve kız arkadaşına da geçmiş olsun. Olmuş da zaten... Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Umarım senin için faydalı bir tecrübe olmuştur. Motor yürür vaziyette ise, bir süre o şekilde kullanmanda fayda var.

Moralini bu kadar bozma. Motora biniyosan tabi ki düşeceksin. En kötü düşüşün bu olsun, ne diyelim...

Nasıl yani? Bundan sonra da düş ama daha hafif düşmeler olsun mu diyor bu arkadaş? Yahu bazılarınızı hiç anlamıyorum; ne demek "motora biniyorsan tabi ki düşeceksin"? Ben asla kabul etmiyorum böyle bir felsefeyi. Düşmeyeceksin kardeşim.. düşmeyin yahu!

Son düzenleme:
Oncelikle gecmis olsun dileklerimi iletmek isterim , kisa zaman sonra umarim aramiza yeniden katilirsin, Motosiklet'letinin basina gelenler tabiki uzucu ama duzeltilemiyecek seyler degil ilk once saglik bunu sende bizler gibi iyi biliyorsun.

Tez zaman'da Nexus'un ile aramizda olman dilekleri ile

Gecmis olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun kardeş.Sana bişey olmasın da..

Sana ve kız arkadaşına da geçmiş olsun. Olmuş da zaten... Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Umarım senin için faydalı bir tecrübe olmuştur. Motor yürür vaziyette ise, bir süre o şekilde kullanmanda fayda var.

Nasıl yani? Bundan sonra da düş ama daha hafif düşmeler olsun mu diyor bu arkadaş? Yahu bazılarınızı hiç anlamıyorum; ne demek "motora biniyorsan tabi ki düşeceksin"? Ben asla kabul etmiyorum böyle bir felsefeyi. Düşmeyeceksin kardeşim.. düşmeyin yahu!

Hayır arkadas tabiki "düş" demiyor çarpıtmaya gerek yok cumlenin anlamı belli ve yeterince açık. Bence arkadasın felsefesi dogru ve mantıklı yaklaşmış konuya. Kabul etsekte-etmesekte motosiklete binen herkesin dört tekerli bir araca göre (ozellikle bu memlekette) düşme, kaza yapma, yan yatma, yaralanma vs olasılıgı cok daha yuksek. Hepsinden öte bu motosikletin dogasında var olan bir gercek.

Motosiklet kullaniyorsak eger bu gerçekleri daha en başından kabullenmeli, birgun/bir yerde herkesin yuzleşebilecegi yasanan bu tarz olayları asla göz ardı etmemeli, her daim bu risklerle yaşayacagımızı bilmeli ve göz onunde bulundurmalıyız. Kısaca, kendimiz biniyorsak eger dustugumuzde de kendimiz aglamamalıyız bu aletten.

Hiç kimse okunmuş-üflenmiş ve dokunulmaz degil trafikte. Konunun özü; reklam cıngıllarında bir firmanın dedigi gibi,
"BİZE BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN OK'Mİ? OK..."

Son düzenleme:
o dusme anını yasamadan motorcu olunmuyor bende 3 hafta once 100 le giderken dustum motorumda sinyaller ve ruzarlık hasar gordu. Ama hepsini yaptırdık.

Gecmis olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pininfarina kardeş, açıklama için teşekkür ederim. Sen de haklısın... Ama ben motosiklet kullanırken "birgün düşeceğim hesabı" yapanlardan değilim. Ben motosiklet kullanırken "asla düşmeyeceğim hesabı" yaparım.

Yaptığımız işin riskleri vardır ve bu riskler oldukça değişken özelliktedir. Ama her kişinin risk analizi farklı olur. Dolayısı ile riski ciddiye almak yetmiyor; riske karşı gerekli tedbiri önceden almış olmak biraz da yetenek işidir. Herkes de aynı yetenekte olamıyor malesef!

Ben motosiklet kullanırken "asla düşmeyeceğim hesabı" yaparım.

"Ben motosiklet kullanırken asla düşmeyecegim" hesabı yapıyorsun peki. Ancak birgun evdeki hesabın çarşıya uymadıgında iş işten geçmiş olabilir dostum. Umarım hesabını dogru yapıyorsundur ve umarım birgun bu tarz talihsiz birsey yasamazsın.

Ancak bana soracak olursan "motosikletten asla düşmeyeceğim hesabı" bence yanliş bir hesap. En deneyimli motosiklet surucusu dahi birgun düşebilir veya kaza yapabilir bu iki tekerli şeytan icatlarıyla. Bunun amatörlükle, profesyonellikle vs alakası yok bu tamamen bir risk ve olasılıktır.

Ör; sen kırmızı ısıkta durursun gelir arkadan denyonun biri durduk yerde küt diye bindirir! Bitti gitti işte.. O noktada seni ne deneyimli bir surucu olman bu kazadan kotarır, ne de profesyonel olman. Risk ve tehlike her an, her yerde ve nereden gelecegi hiç belli degil...

Son düzenleme:
ah be kardeşim geçmiş olsun.
takma kafanı bunlara
bir şeyide yok motorun.
şimdilik idareten boyatırsın daha sonra alırsın parçalarını.

Geçmiş olsun kardeş allahtan seninde ve arkadaşında birşey yok geresi önemli değil. Tabiyki mal canın yongası ama gelince mala gelsin.

Motorunda da çok önemli bir hasar söz konusu değil zaten 1 ay içerisinde tamir edilmiş olarak fotoları görmek istiyoruz.....

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Arkadaşlar tekrar teşekkürler güzel yorumlarınız için. Dediğiniz gibi çok fazla bi sorun yok aslında. Genellikle grenaj hasarı var. Neyseki vurmadım, sadece sola yattı. Vursaydım çok daha kötü sonuçlar doğuracaktı hem benim için hem de kız arkadaşım için. Belki bazılarınız okumuştur, mondial 150 zatı tertemiz yaptığımızı anlatan bir başlık açmıştım. Orda duruyor şu an motosikletim zaten. En müsait zamanda sökülüp macunlatacağını söyledi oranın sahibi abim. Çokta sevindim. Grenajları değiştirmeye kalksam baya bi masraf çıkacak çünkü. Sadece sol üst basamak sürüklenmeden dolayı biraz erimiş. Belki onu alırsın dedi. Kısmet artık bakalım. Önce bi sağlığıma kavuşayımda, dediğiniz gibi gerisi boş. Herşey hallolur.

@pininfarina arkadaşım, nazara inanırım tabiki. Dediğini de mutlaka yapıcam. Nexusu aldığım ilk gün inanır mısınız, 2 ay içinde kurban kesicem demiştim. Malesef unuttum. 2 ay 10 gün sonra kaza yaptım. İlk işim problemleri hallettikten sonra kurban kesmek olacak, sonra da nazar boncuğu...

Ben motosiklete bindiğin ilk günden beri muhakkak ben de bir gün düşücem demişimdir. O gün bugündür bu sebeple tam koruma gezdim hep. Düştükten sonra ise artık kesinlikle düşmicem diyorum ama yine de korumalarımı ihmal etmicem. Önceden çok dikkat ediyodum trafikte, çok dikkat etmenin yeterli olmadığını düşündüğüm için artık pür dikkat edicem. Önceden hız yapmak benim için az da olsa zevkti, motosikletimle müsait bir yolda 180 bile yaptım hatta. Ama artık değil 180, 80 bile yaparken iki kere düşünücem. Her türlü olasılığı düşünerek hareket edicem. Motosiklet benim için bu hayattaki vazgeçilmez şeylerden biri ve ben motosiklete erken veda etmek istemiyorum. Şu an hayatta olmamızın, bir yerimizin kırılmamasının veya kalıcı bir rahatsızlığımızın olmamasının tek nedeni korumalardır. Lütfen her zaman tam koruma binin siz de. En basit örneği biziz işte. Daha ne diyebilirim ki? Korumaları takıp çıkarmaya, yanınızda taşımaya üşenmeyin. Korumalarınız sizin güvenliğiniz için. Hepinize kazasız sürüşler...

atlantic tekrar geçmiş olsun dostum.

motosikletin parçalarıyla ilgili, ben benimkindeki yatmadan, allah korusun muhtemel bir kazadan veya nazardan :) kaynaklanabilecek parça masraflarını minimuma indirmek için 2 haftadır araştırma yapıyorum, ingiltere'de de bu orijinal parçalarla ilgili bir bağlantı yaptım buradakine nispeten daha ucuza parçalar getirmeyi düşünüyorum.

benim de arka çamurlukta bir kırık var(ön ve arkada nazar boncukları vardı, arkadaki nazar boncuğu düşmüş ve çamurluk kırılmış hemen=)) istersen senin parçaları da ordan sipariş edebiliriz [garantiyi bozacak mı bilmiyorum gerçi, halen onu araştırmaya devam ediyorum]

avatarına da kırık dökük nexus yazmışsın, onu değiştir kendi moralini de bozma o kadar bizi de üzme eheh. birkaç çizik çok bir hasarı yokmuş, sizde şükür ki ciddi bir şeyiniz yok, bundan iyisi ne olsun =)

Son düzenleme:
güzel düşmüşsün bende yeni kaza yapanlardanım ayağımda çatlak var pazartesi günü seninki gibi bir kaza geçirmiştim allahtan ben motoru düzgün bi yere düşürme fırsatı buldum ve bilinçliyim tekarar geçmiş olsun :) Motordaki hasar giderilir önemli olan senin canın motorcu arkadaşım :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
çok büyük geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin. en büyük kazan bunla kalsın:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar