arabayla gel.... Hatta yancılarını da getir... Ama o zaman çay değil fıstık da getirirsin....:queen::queen::queen:
Sanayiden olması şartıyla ama deme:cherry::cherry:
arabayla gel.... Hatta yancılarını da getir... Ama o zaman çay değil fıstık da getirirsin....:queen::queen::queen:
Sanayiden olması şartıyla ama deme:cherry::cherry:
Niye ki? Yağlı mı oluyo sanayinin ki?.... :queen::queen::queen:
sen öldün tek başına yol yapmak neymiş bunun hesabı sorulacak İLK toplantıda yazılı savunmanı hazırla yada gruba fıstık,çay,lokum temin et :mrgreen: alp alalım abi bu konuyu ele tuncerede bir soralım bu kaçıncı ceza maddesine giriyor cezası nedir kaç çay eder :queen:
çay sanırım kurtarmayacak burnuma mangal kokuları geliyor bişimi yanıyor :queen:
çay sanırım kurtarmayacak burnuma mangal kokuları geliyor bişimi yanıyor :queen:
içimde sanki yeni bir şeyler alınacakta bizde mangalda sucukla ıslatacakmışız gibi bir his var allah hayıra çıkarsın gece gece :cherry:
İŞte hainnn.Tuncerr koşşş ::11122::
sen öldün tek başına yol yapmak neymiş bunun hesabı sorulacak İLK toplantıda yazılı savunmanı hazırla yada gruba fıstık,çay,lokum temin et :mrgreen: alp alalım abi bu konuyu ele tuncerede bir soralım bu kaçıncı ceza maddesine giriyor cezası nedir kaç çay eder :queen:
demek bundan sonra gizli yapacağızzzzz......
yoksam pahalıya patlıyorrr böleeee......
bide banlanma tehlikesi varrr.....
abooooo.....yandık..........
içimde sanki yeni bir şeyler alınacakta bizde mangalda sucukla ıslatacakmışız gibi bir his var allah hayıra çıkarsın gece gece :cherry:
Evetttttttt..Banada öyle geliyorrrrrrrrr:queen::queen::queen::queen:
bu mangal olayı için bir eleman yetiştirsek iyi olacak sanırım acaba elinde FaZla eR olan varmı bu iş için :mrgreen:
abi teşekkür ederimm.....:cat:dostum bayağı bi yol yapmışsın.tebrikler
kardeş bende öle dedim yaksın uleynnnn 200 kuruş yaksınnn....bana o özgürlüğü yaşatsınnnn......helal olsun güzel izmirimin güzel ilçeleri harika olmuş havada dediğin gibi güzeldi.. motorunda canavar gibi maşallah.. bırak çok yaksı ya keyfi kederi deilmi zaten.. kazasız belasız sürüşler..
erenciğim biliyorummm özel bir gezi idii ve yanlız olmam gerekiyorduuu.....Ya davut gidiyon geziyon insan banada haber verir biliyon biz haftasonu motorcusuyuz anca haftasonları özlem giderebiliyorum motorumla vesile olur gezerdim bende
bi daha olmasın::ranntign::ranntign::ranntign
Sayın modaratörümüzü duydunuz.....:cat:Kumitaaaaa,naaptın sen ya sabah sabah yaşam sevincimi kaçırdın,bilsem girmezdim topice
Aylardır yapmak istediğim şey bu(neden yapamadığım malum)..
Valla helal olsun,çok güzel bir gezi olmuş.Kendimi orada hissettim..
Abi bazen yalnız yol yapmak istiyor insan,valla helal olsun,dediğim gibi tam olarak yapmak istediğimi yapmış..:cat:
Böyle geziler yapmaz,evde yatarsan yersin banıBu tür geziler ban ı değil takdiri hak eder:wiinkk:
Tabi yalnızlık da arada sırada olmalı,grubu aksatmadan![]()
Sende zaten grubu aksatmadığına göre,sakıncalı bir durum yok
Gayet güzel gezi olmuş..
Fotoğraflar için teşekkürler.
abi teşekkür ederim, ewet ben yanlız gezmekten daha çok zevk alıyorummm.....Davutcuğum gezin bayağı bir hoş olmuş be paşam...
Sende benim gibi yanlız gezici misin yoksa...
Ama sahildeki fotolara ve şu küçük bir köprü gibi olan yerdeki fotolar
tam kartpostalık valla...Yüreğine ve tekerine sağlık..
ben teşekkür ederim....sizlerde esirgemeyin paylaşın gezi fotolarınızı bizlerleee....:cat:hakikatten güzel resimler
bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler...
ewet dikili güzel yer, iii anılarınızı hatırlattıysam ne mutlu banaaa....:cat:Güzel gezi ve fotolar...Dikili' de 10 sene yazlıkta oturduk.. Görünce anılarım canlandı, SON ÇARE cafede çay içmek..offfff.. of..