BİR MT İZMİR'linin HAFTA SONU DEVRİYESİİİİ....02-02-2008.....

sen öldün tek başına yol yapmak neymiş bunun hesabı sorulacak İLK toplantıda yazılı savunmanı hazırla yada gruba fıstık,çay,lokum temin et :mrgreen: alp alalım abi bu konuyu ele tuncerede bir soralım bu kaçıncı ceza maddesine giriyor cezası nedir kaç çay eder :queen:

arabayla gel.... Hatta yancılarını da getir... Ama o zaman çay değil fıstık da getirirsin....:queen::queen::queen:

sen öldün tek başına yol yapmak neymiş bunun hesabı sorulacak İLK toplantıda yazılı savunmanı hazırla yada gruba fıstık,çay,lokum temin et :mrgreen: alp alalım abi bu konuyu ele tuncerede bir soralım bu kaçıncı ceza maddesine giriyor cezası nedir kaç çay eder :queen:

demek bundan sonra gizli yapacağızzzzz......

yoksam pahalıya patlıyorrr böleeee......

bide banlanma tehlikesi varrr.....

abooooo.....yandık..........

çay sanırım kurtarmayacak burnuma mangal kokuları geliyor bişimi yanıyor :queen:

içimde sanki yeni bir şeyler alınacakta bizde mangalda sucukla ıslatacakmışız gibi bir his var allah hayıra çıkarsın gece gece :cherry:

bu mangal olayı için bir eleman yetiştirsek iyi olacak sanırım acaba elinde FaZla eR olan varmı bu iş için :mrgreen:

helal olsun güzel izmirimin güzel ilçeleri harika olmuş havada dediğin gibi güzeldi.. motorunda canavar gibi maşallah.. bırak çok yaksı ya keyfi kederi deilmi zaten.. kazasız belasız sürüşler..

Ya davut gidiyon geziyon insan banada haber verir biliyon biz haftasonu motorcusuyuz anca haftasonları özlem giderebiliyorum motorumla vesile olur gezerdim bende
bi daha olmasın::ranntign::ranntign::ranntign

Moderatör (forrap)
Kumitaaaaa,naaptın sen ya sabah sabah yaşam sevincimi kaçırdın,bilsem girmezdim topice :)
Aylardır yapmak istediğim şey bu(neden yapamadığım malum)..
Valla helal olsun,çok güzel bir gezi olmuş.Kendimi orada hissettim..

İŞte hainnn.Tuncerr koşşş ::11122::

Abi bazen yalnız yol yapmak istiyor insan,valla helal olsun,dediğim gibi tam olarak yapmak istediğimi yapmış..:cat:

demek bundan sonra gizli yapacağızzzzz......

yoksam pahalıya patlıyorrr böleeee......

bide banlanma tehlikesi varrr.....

abooooo.....yandık..........

Böyle geziler yapmaz,evde yatarsan yersin banı :) Bu tür geziler ban ı değil takdiri hak eder:wiinkk:
Tabi yalnızlık da arada sırada olmalı,grubu aksatmadan :)
Sende zaten grubu aksatmadığına göre,sakıncalı bir durum yok :)
Gayet güzel gezi olmuş..
Fotoğraflar için teşekkürler.

Davutcuğum gezin bayağı bir hoş olmuş be paşam...

Sende benim gibi yanlız gezici misin yoksa...

Ama sahildeki fotolara ve şu küçük bir köprü gibi olan yerdeki fotolar
tam kartpostalık valla...Yüreğine ve tekerine sağlık..

hakikatten güzel resimler :)
bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler...

Güzel gezi ve fotolar...Dikili' de 10 sene yazlıkta oturduk.. Görünce anılarım canlandı, SON ÇARE cafede çay içmek..offfff.. of..

içimde sanki yeni bir şeyler alınacakta bizde mangalda sucukla ıslatacakmışız gibi bir his var allah hayıra çıkarsın gece gece :cherry:

Evetttttttt..Banada öyle geliyorrrrrrrrr:queen::queen::queen::queen:

bu mangal olayı için bir eleman yetiştirsek iyi olacak sanırım acaba elinde FaZla eR olan varmı bu iş için :mrgreen:

ben biliyorumm sizinnn karın ağrınızınn nedeniniii.....:cyclopsan

alayım ben o FaZla eRi mangal ziyafeti bendennn.......:cat:

dostum bayağı bi yol yapmışsın.tebrikler
abi teşekkür ederimm.....:cat:
helal olsun güzel izmirimin güzel ilçeleri harika olmuş havada dediğin gibi güzeldi.. motorunda canavar gibi maşallah.. bırak çok yaksı ya keyfi kederi deilmi zaten.. kazasız belasız sürüşler..
kardeş bende öle dedim yaksın uleynnnn 200 kuruş yaksınnn....bana o özgürlüğü yaşatsınnnn......:p
Ya davut gidiyon geziyon insan banada haber verir biliyon biz haftasonu motorcusuyuz anca haftasonları özlem giderebiliyorum motorumla vesile olur gezerdim bende
bi daha olmasın::ranntign::ranntign::ranntign
erenciğim biliyorummm özel bir gezi idii ve yanlız olmam gerekiyorduuu.....
zaten plansızca canımın istediği yere kadar gittim....başka zaman beraber takılırızz....:cat:
Kumitaaaaa,naaptın sen ya sabah sabah yaşam sevincimi kaçırdın,bilsem girmezdim topice :)
Aylardır yapmak istediğim şey bu(neden yapamadığım malum)..
Valla helal olsun,çok güzel bir gezi olmuş.Kendimi orada hissettim..

Abi bazen yalnız yol yapmak istiyor insan,valla helal olsun,dediğim gibi tam olarak yapmak istediğimi yapmış..:cat:

Böyle geziler yapmaz,evde yatarsan yersin banı :) Bu tür geziler ban ı değil takdiri hak eder:wiinkk:
Tabi yalnızlık da arada sırada olmalı,grubu aksatmadan :)
Sende zaten grubu aksatmadığına göre,sakıncalı bir durum yok :)
Gayet güzel gezi olmuş..
Fotoğraflar için teşekkürler.
Sayın modaratörümüzü duydunuz.....:cat:

sağolasın tuncerrr.....hiç evde otururmuyummm....:cat:

haftasonu devriyesini ben bugünki mangalcılara devrettimmm....vukuat yoktur sayın modum...:cat:
Davutcuğum gezin bayağı bir hoş olmuş be paşam...

Sende benim gibi yanlız gezici misin yoksa...

Ama sahildeki fotolara ve şu küçük bir köprü gibi olan yerdeki fotolar
tam kartpostalık valla...Yüreğine ve tekerine sağlık..
abi teşekkür ederim, ewet ben yanlız gezmekten daha çok zevk alıyorummm.....
hakikatten güzel resimler :)
bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler...
ben teşekkür ederim....sizlerde esirgemeyin paylaşın gezi fotolarınızı bizlerleee....:cat:
Güzel gezi ve fotolar...Dikili' de 10 sene yazlıkta oturduk.. Görünce anılarım canlandı, SON ÇARE cafede çay içmek..offfff.. of..
ewet dikili güzel yer, iii anılarınızı hatırlattıysam ne mutlu banaaa....:cat:

Son düzenleme:
gusel ya

er5 gusel motor ya kedranda en cok kac gordun ne diim abisenınkı hayat ıste bız yapamıoz :pr:bızım yerımızede gez kazasız yolculuklar:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar