Bir motovlogda biz mi açsak

Arkadaşlar bi motovlog kanalı da ben mi açsam ne dersiniz ? :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Örnek bir video atarsan, bir şey deme şansımız daha yüksek olur. Lakin herkes açtığı için açarsan bir şey olurmu? Olmaz, ama sonunda sana zaman kaybı olmuş olur.

Yapabileceksen neden olmasın ama başkaları yapıyor benimde kameram var bende yaparım düşüncesiyle yapma yapabileceksen yap aksi taktirde bence bulaşma moralin bozulur.

Modası geçti bence. Kamerayı takan ya kendini redkit sanıyor ya da vlog açıyor. Bazen ikisi de bir.

iki ayda bir asgari ücret kazandırıyormuş diyorlar. motor bedavaya gelir.

O çok zor be hocam.

Yapabileceksen neden olmasın ama başkaları yapıyor benimde kameram var bende yaparım düşüncesiyle yapma yapabileceksen yap aksi taktirde bence bulaşma moralin bozulur.

Benim amacım cok yükselmek degil sadece sahibi oldugum bilgileri paylasabilmek yardımcı olabilmek gibi 1 kisi faydalansa bile yeter.

Örnek bir video atarsan, bir şey deme şansımız daha yüksek olur. Lakin herkes açtığı için açarsan bir şey olurmu? Olmaz, ama sonunda sana zaman kaybı olmuş olur.

Yakın zaman içinde örnek videoyu paylasırım burada.

Modası geçti bence. Kamerayı takan ya kendini redkit sanıyor ya da vlog açıyor. Bazen ikisi de bir.

Redkitlik gibi bir amacım yok sadece insanlara faydalı olabilmek.

Sonunda 'adam' kelimesi olcaksa açmayın bence

Neden hocam :)

Aç tabiki ama muhtemelen izlemem.

Canınız sağolsun ne diyelim :D

Hayır henüz degil.

Motoru olan vlog açıyor denmeye başlanacak, az kaldı.

Evet biraz öyle oldu onun ben de farkındayım ama bunun kimseye zararı yok :)

Yeni motovloglar hep sonuna adam ekliyorlar da. Yalnız adam, motor üstündeki adam vs gibi.

Dün hiç videosu olmayan youtube kanalının linkini Vlog diye atan biri vardı, öyle açmazsanız bir de kanal adı Adam ile bitmezse güzel olur. Dıral Dede ve Motorcu Muhabbeti en iyi ve en çok izlenen kanallar. Bunların adında Adam yok gördüğünüz gibi.

bu işe yeni başlamış biri olarak kolay bir şey olmadığını belirtmem gerekiyor. Öncelikle kameranızın iyi bir model olması şart. Zira önceden bu pek önemli değilken artık ciddi bir şekilde göze batıyor. Diğer önemli ekipman ise mikrofon, zira kimse rüzgar sesi dinlemek istemez. Sürekli içerik üretmek ciddi kafa yoran bir iş. Zaman ayırmak ise bambaşka sorun. Videoları düzenlemek bile ciddi zaman alıyor. Para için düşünüyorsanız zaten şimdiden vazgeçin atı alan üsküdarı geçti :mrgreen: hobi amaçla başladım şu için güzel gidiyor hatta beklediğimden iyi :) Çok güzel mailler ve yorumlar alıyorum. Bu durumda da iş hobiden çıkıyor sizi gaza getiriyor :mrgreen: ama dediğim gibi ciddi emek ve zaman isteyen bir uğraş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar