Bir motosiklette tam 8 kişi

Haber okurken gözüme çarptı. ilk önce gerçek gibi baktım sonra dikkat ettim motor hareket halinde değil. bu şekilde nasıl hareket edecek? düpedüz fake haber. ya bu herifler ne istiyo motorculardan. Anlamı ne bu haberin motosiklet tehlikeli mi? Motosiklete 8 kişi binmek tehlikeli mi? çocuklarınızı motosikletten uzak tutun mu? :pr: milletin işi gücü yok motorcular ortalık malı onları kurcalayım.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=150518

216728.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence gidiyolar çünkü arkada oturan adamın bacağına bakın pantolon paçası geriye doğru dalgalanıyor..hem gitmese bile böyle binipte giden çok var çok rastladım ben.

fotoğrafın çekildiği anda hareket halinde olmaya bilir ama her an harekete hazır bi durumda. eksoza dikkat. bide ben kendimde şahit oldum bu durumlara adana antep taraflarında. biniliyo yani.

Arakdaşar binenler olaibilir ama bana bu hazırlatılmış fotoğraf gibi geliyor. Poz çok net bir şekilde çekilmiş. medyada motosiklete karşı bir olumsuzluk var bu da bir örneği gibi geliyor.

içine etmişler motorun

8 inde birden kask olsaydı daha güzel bi foto:queen::queen::queen: olurdu

Son düzenleme:
Gayette güzel gidiyorlar fake make değil bu motor 3 tekerlekli yan tarafada bi kişilik daha yer var...:)
Normalde bu motosiklete 3 kişi binilebilir ama arkadaşlar madem yer var hep beraber cabriominibüs :p konforunda seyahat edelim demişler ama iyi etmemişler..:mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar o fotoğraftaki motosiklet hareket halinde haberlerde bile çıktı bu haber hatta o motordakilerin sayısı sekiz değil on kişi olarak söylendi ve bu motordakiler rekor denemesi için yapmışlar bunu

bu haberi pazar akşam fox haber de izledim ben. motor harbi gidiyo 40-50 km süratle ve haber ekibi uzun süre takip etti motorlu gençleri. daha sonra bi yol ayrımından ara patika bi yola daldı motorlular. böyle bir olayın olmaması olmasından daha güvenli bence

O motorun yanında çanta yok mu hem?Az bile binmişler:queen:

Böyle bir şeye hiç ihtimal vermediğim için bana öyle geldi diyim ozman. Gerçi hala inanasım gelmio.:silent:

Bazıları sırf bu tür haberler yapabilmek için 5-6 kişiyi motora doldurup fotolayıp sonra bizlere sunuyorlar. Akıl var mantık var. O motor 8 kişi ile nereye gidebilirki. Kısaca habercilerin uyakılıgı oldugunu düşünüyorum.:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbulda bunlardan görmek isteriz hatta bunlar için şehir içi dolmuş,, otobüs hattı gibi hat yapsınlar birde durakları olsun hatta bunlar için cemiyet bile kurulsun birde değnekçi atansın tam olur hatta değnekçiye telsiz ve düdük te vermek lazım..

hayde üsküdar kalkıyor bir,, iki,,
aksaraaay aaksaraayy aksaaarayyyy..:queen::queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar motorun yanında sepet var o sepete 5 kişi çok rahat oturur benim babamın sepeti var 8 kişi oturabiliyor özel yapım abartacak bi durum degil bizim buralarda şehir içi kulalanılıyor bu sepetli motorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ben motoruma ikinci kişiyi düşünerek alıyorum. bazen almıyorum bile buresmi görseler kesin benle selamı sabahı keserler:queen:

yapılıyor böyle dengesiz şeyler önemli olan düzgün kontrollerin yapılması ve bu tarz motorcu arkadaşların uyarlımasıdır....

Eminimki o fotarafı çeken basın mensubunun işidir bu mizanseni yaratmak.Zira bizim basınımızın huyudur yalan ve uydurma haber yapmak.Bizim basın mensupları gece yatarken düşünürler yarın ne yalan haber yazsamda gazetede yayınlansa diye.Zira düzgün ve doğru haberi hiç bir gazete yayınlamaz.Türkiyedeki gazeteciliğin düsturudur yalan habercilik yapmak.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar