geçmiş oLsun ... Egitim sart dicem ben ... danger0 arkadasımızın imzasındaki yAzı cok dogru ...
Tabi Harley 833 Sportster bile Amerika'da üretilmezken Mondial ABD'de üretiliyor. Daha da ucuza geliyor hem de, maksat ayağımız alışsınburaketli' Alıntı:Geçmiş olsun yoldaş.Bi kere Regal Raptor çin japon vs. malı değildir.Dikkatinizi çekerim.Hatta asyada degildir doğuş yeri.Bu motor America da TANK VİSİON adıyla üretilmektedir.Saygılarımla Kazasız Belasız Günler Dilerim:bounce:
dadyw' Alıntı:öncelikle iyi akşamlar dadyw kullanıcıları ben AYKON MOTOR dan murat tunay abi bilgi verdigin için teşekür ederim.cuk_o isimli arkadaş olayları anlatırken hep kendi tarafından anlatmıştır.
1-arkadaş motoro aldıgı günden bu güne kadar gerekli ilgi ve teknik sağlanmış
2-motor sola yatırım vites ayakalrını kırdıktan sonra motor da sorunlar başlamıştır.ve kullanıcı hatası olan her şey ücrete tabi dir.
3-motor üzerinde oynamalar yapmıştır.bu da garantiye girmemektedir
4-ayrıca arkadaş yetkisiz servise bakım yaptırmış ve yağ tapasını yuvaya tam takılmamışdı.
5-servise gelen tüm motorlara genel bakım yapıllır.
6-arkadaş yağmurlu ve karlı havalar da motoru bakımsız ve düzensiz kullandığı için debriyaj teli paslanıp takılı kalması nedeniyle debriyaj balatasını yakmıştır.bu nedenle debriyaj kaçırmaktadır.
buraketli' Alıntı:Geçmiş olsun yoldaş.Bi kere Regal Raptor çin japon vs. malı değildir.Dikkatinizi çekerim.Hatta asyada degildir doğuş yeri.Bu motor America da TANK VİSİON adıyla üretilmektedir.Saygılarımla Kazasız Belasız Günler Dilerim:bounce:
mondial nerden çıktı, sözü geçen motor regal raptor değilmi...?Prometheus' Alıntı:Tabi Harley 833 Sportster bile Amerika'da üretilmezken Mondial ABD'de üretiliyor. Daha da ucuza geliyor hem de, maksat ayağımız alışsın![]()