Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende geçenlerde motorumun hava filtresini değiştirmiştim, aküyü süktüm taktım felan.
Kendi kendime söylenmiştim "vaybe ustamı olduk ne" diye, züğürt tesellisi bu olsa gerek.
slm mehmet ellerine kollarına sağlık aprılla rs 125 pıston lazım olursa ben burdayım arkadaşlar teknık yardımcınız kırklareli öztürk motor hakan ..... pistonu ben sattım arkadaşa
slm mehmet ellerine kollarına sağlık aprılla rs 125 pıston lazım olursa ben burdayım arkadaşlar teknık yardımcınız kırklareli öztürk motor hakan ..... pistonu ben sattım arkadaşa
Evet arkadaşlar hakan sağolsun bana piston temin etti.Parça ihtiyacınız olduğunda muhakkak yardımcı olacaktır size.Bu arada bugün 100 km daha yol yaptım.Motor problemsiz çalışıyor :cat:
bişey değil arkadaşım her zaman yardımcı olurum arkadaşlarıma rs 250 pıstonlarını da buldum ama çok uçuuk fıyat çekıldığı için arkadaşımız yurt dışından sıparıs verdı:rendeer: