Bir motorun toplanış hikayesi... POWERED BY ÇALLI

sanırım teras cafe de çook geçmiş zamanlarda bir defa görüştük... evet ben de ordayım orkide ilk öğretim okulunun üst tarafındayım... çok uzun zaman oldu toplantılara gelmeyeli.. atatürk mah. olduğunu nerden anladığıma gelince evden belli zeminden rutubet alıyor :) kapının önündeki yol da yardımcı oldu ;)

merdivenin altına bir litre yağ bir litrede bira koymuş farkettinmi özcan hem yağdan hem biradan içmiş.
seni seviyoruz mehmet :rendeer:

Zuhahhahha :queen: :queen: :queen: Bak hiç dikkat etmemişim o fotoya ben:p Bira kuru kuru gitmiyor.Arada yağda çekiyorsun bir yudum on numara oluyor :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------

sanırım teras cafe de çook geçmiş zamanlarda bir defa görüştük... evet ben de ordayım orkide ilk öğretim okulunun üst tarafındayım... çok uzun zaman oldu toplantılara gelmeyeli.. atatürk mah. olduğunu nerden anladığıma gelince evden belli zeminden rutubet alıyor :) kapının önündeki yol da yardımcı oldu ;)

Evet ne yazıkki atatürk mahallesinin böyle bir sıkıntısı var.Evler çok güzel bahçeli v.s Ama temelden rutubet alıyor ne yazıkki :pr:

Eline sağlık uğraştığına değmiştir..Öncesi ve sonrası hakkında bilgi verebilirmisin ?

kardeşim eline sağlık valla, kendi işini kendin yapmışsın...Şimdi keyfini sürmek nasip olur inşallah...:rendeer:
İZMİR MT toplantılarını çok aksattın bekliyoruz seni :wiinkk:

Eline sağlık uğraştığına değmiştir..Öncesi ve sonrası hakkında bilgi verebilirmisin ?

Motor akrabamındı.Denizlide yatıryordu.MOtor yapılması gerekiyordu.Getirdim motoru izmire evde hallettim işte kendim.Şu anda rodaj aşamasındayım.Problem çıkmadı şu ana kadar.

eline emeğine sağlık
mangalda yapmışsınız
ama o testere ile neiş yaptın merak ettim

Super olmuş tebrikler, hiç pistona kadar söküp takanı görmemiştim.
şimdi "yeni, ellenmemiş" diye sahibinden.com da satabilirsin :)

Helal olsun:rendeer: Moto tamiranesi açmayı düşünüyormusun.:cat:

Daha askerlik engelini aşmış olmadığım için kendime tamirhane veya başka bir dukkan açmayı düşünmedim.

Super olmuş tebrikler, hiç pistona kadar söküp takanı görmemiştim.
şimdi "yeni, ellenmemiş" diye sahibinden.com da satabilirsin :)

Satılık ilanı koydum zaten :cat: Satılırsa daha yüksek model bir rs 125 düşünüyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------

eline emeğine sağlık
mangalda yapmışsınız
ama o testere ile neiş yaptın merak ettim

Ateş için odun kesmiştim :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş marifetli olmak allahtan gelen güzel bir hediye gibidir insana

merak ettiğim birşey var bu modelde fotolarda dikkat ettim hararet müşürü silindirin üst kapağındamı? yoksa radyatördemi orada bişey gördüm ama doğrumu gördüm, hararet göstergesi çalışıyormu?

eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş marifetli olmak allahtan gelen güzel bir hediye gibidir insana

merak ettiğim birşey var bu modelde fotolarda dikkat ettim hararet müşürü silindirin üst kapağındamı? yoksa radyatördemi orada bişey gördüm ama doğrumu gördüm, hararet göstergesi çalışıyormu?

Evet müşür üst kapakta ve hararet göstergesi çalışıyor.

çallı aksam şunu gidişini bir görelim yaa.

Allah kısmet ederse görebileceksin sonunda :cat:

Kaç model bu motosiklet.:cat:

1990 model

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süpper olmus bee

elinden böyle işler gelene imreniyorum arada ne kadar beceriksizim diye kendime kızdığım bile oluyo

ellerine sağlık güzel çalışma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar