- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar motorumu yeni satıım ve sahibinden.comda gezinirken hyosung gt 250 r lara bakıyordum bir kullanıcıya mesaj attım
aynen kopyalıyorum sayfanın altından itibaren okuyunuz.insan böylelerşyle aynı zevki paylaştığına utanıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifir-ayarinda-gt-250-r-94679342/detay/
Exhosa 17-08-2012 10:37
sen git bi mobilet al ona bin senin neyine hysong almak bos bos mesaj atıyorsun ciddi alıcı olsan zaten arar sorarsın malmsn nesin uza vaktimi harcayamam sana gidip senin gibisine cevap bile wermemk lazım
Cevap
Sil
Kullanıcıyı Engelle
Önceki Mesajlar
cortg200 ( 1 ) 17-08-2012 03:40
benim sorularımdan sadece bunu yanıtlamayımı uygun gördünüz.
sizden satıcı olmaz kardeşim kusura bakma ama bakkal çırağı bile olmaz
motorcu kardeşliği bu tavırla gelişmez bu motordan 8 sayfa çıkıyor ama insan gibi seninkine talip olanda kabahat haklısın kimse beni zorla çağırmıyor
hhayırllı satışlar.
Exhosa 17-08-2012 02:05
gelme gitme işi canını sıkıyorsa gelmiceksin dostum bu kadar basit kimseyi zorla cagirmiyoruz
cortg200 ( 1 ) 16-08-2012 22:58
merhaba araçta yan yatma varmı lastikleri değiştirdniz mi?
ben istanbuldayım ilgileniyorum araçla fakat gelme gitme işi can sıkıcı bana külfetli olacak gibi geliyor
aklınızda pazarlık var mı?
aynen kopyalıyorum sayfanın altından itibaren okuyunuz.insan böylelerşyle aynı zevki paylaştığına utanıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifir-ayarinda-gt-250-r-94679342/detay/
Exhosa 17-08-2012 10:37
sen git bi mobilet al ona bin senin neyine hysong almak bos bos mesaj atıyorsun ciddi alıcı olsan zaten arar sorarsın malmsn nesin uza vaktimi harcayamam sana gidip senin gibisine cevap bile wermemk lazım
Cevap
Sil
Kullanıcıyı Engelle
Önceki Mesajlar
cortg200 ( 1 ) 17-08-2012 03:40
benim sorularımdan sadece bunu yanıtlamayımı uygun gördünüz.
sizden satıcı olmaz kardeşim kusura bakma ama bakkal çırağı bile olmaz
motorcu kardeşliği bu tavırla gelişmez bu motordan 8 sayfa çıkıyor ama insan gibi seninkine talip olanda kabahat haklısın kimse beni zorla çağırmıyor
hhayırllı satışlar.
Exhosa 17-08-2012 02:05
gelme gitme işi canını sıkıyorsa gelmiceksin dostum bu kadar basit kimseyi zorla cagirmiyoruz
cortg200 ( 1 ) 16-08-2012 22:58
merhaba araçta yan yatma varmı lastikleri değiştirdniz mi?
ben istanbuldayım ilgileniyorum araçla fakat gelme gitme işi can sıkıcı bana külfetli olacak gibi geliyor
aklınızda pazarlık var mı?
Son düzenleme: