Bir motor satıcısının yaptığı tavır

Merhaba arkadaşlar motorumu yeni satıım ve sahibinden.comda gezinirken hyosung gt 250 r lara bakıyordum bir kullanıcıya mesaj attım
aynen kopyalıyorum sayfanın altından itibaren okuyunuz.insan böylelerşyle aynı zevki paylaştığına utanıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifir-ayarinda-gt-250-r-94679342/detay/

Exhosa 17-08-2012 10:37
sen git bi mobilet al ona bin senin neyine hysong almak bos bos mesaj atıyorsun ciddi alıcı olsan zaten arar sorarsın malmsn nesin uza vaktimi harcayamam sana gidip senin gibisine cevap bile wermemk lazım

Cevap
Sil
Kullanıcıyı Engelle

Önceki Mesajlar

cortg200 ( 1 ) 17-08-2012 03:40
benim sorularımdan sadece bunu yanıtlamayımı uygun gördünüz.
sizden satıcı olmaz kardeşim kusura bakma ama bakkal çırağı bile olmaz
motorcu kardeşliği bu tavırla gelişmez bu motordan 8 sayfa çıkıyor ama insan gibi seninkine talip olanda kabahat haklısın kimse beni zorla çağırmıyor
hhayırllı satışlar.

Exhosa 17-08-2012 02:05
gelme gitme işi canını sıkıyorsa gelmiceksin dostum bu kadar basit kimseyi zorla cagirmiyoruz

cortg200 ( 1 ) 16-08-2012 22:58
merhaba araçta yan yatma varmı lastikleri değiştirdniz mi?
ben istanbuldayım ilgileniyorum araçla fakat gelme gitme işi can sıkıcı bana külfetli olacak gibi geliyor
aklınızda pazarlık var mı?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam bir sığır .

Detaylı Bilgi Almak İsteyenler Mesaj Atabilir veya Cep Numarasından Ulaşabilirler...

Demiş birde .

gitme işinde haksızsın..adam ne yapsın, niye ona anlatıyon ben de onu anlamadım:)
pazarlık yoktur yazmadığına göre bir miktar yapar sanırım ciddi alıcıysanız...
ilanlara telefon açmak daha mantıklı, böylece soracağınız kontra sorulara vereceği cevaptan, konuşma tarzından bi fikir edinebilirsiniz...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Kardeşim,

Direkten dönmüşsün haberin yok. Motor kafadan sağlam darbeli ve söylenen kilometrede değil.

Geçmiş olsun

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi motorun plakasi çamurlugun içindeyse, o motoru almayin.

Ayrica Okan abi hakli. Motor kafadan darbeli.
Sanirim orjinal hyosung göstergesi bulamadigi için ST Kanuni göstergesi takmiş.

motoru tanımaya gerek yok ki. göstergeyi çekip koyduğu resimde göstergenin üst tarafındaki yani resmin sol üst köşesindeki boşluk sonradan takıldığını ve tam oturmadığını gösterir ayrıca motor hyosung iken göstergenin kanuniye geçtikten sonra takılması yani s&t kanuni olması ve göstergenin sol üst tarafında bulunan ön kapak ile gidonun boşluğu ve kapağın köşesinin yıpranmış olması gösteriyor ön taraftan hasarlı olduğunu. kendi motorum henüz olamadı malesef motordan çok anlayan biri de değilimdir ama o resim dikkatimi çekti. ben bu şekilde yorumladım kendimce. yanlışım varsa düzeltin bu benim görüşüm abiler :)

c90

Ben bu satıcıyı tuttum , biri suratının ortasına bi yumrul patlatsın kendine gelir::gazla::

birader 2008 model motora 7000 lira vereceğine gel 8750 e benim motoru verim sana 2012 model 1600 km de
(hehe ulen iyice çakal oldum başlığa bak baba bak)

sbr

Sevgili Kardeşim,

Direkten dönmüşsün haberin yok. Motor kafadan sağlam darbeli ve söylenen kilometrede değil.

Geçmiş olsun

kafadan darbeli olduğunu nereden anladınız? motorumu tanıyorsunuz?yoksa dikkat ettiğiniz bir noktamı var?

yahu adamla tatlı bi sohbet içinde olmak için dedim ben can sıkıcı ama barzo anlamadı ben gene insanlıktanda çıkmadım ama itoğlu it işte ne bekliyorsun ki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar