Bir motor satıcısının yaptığı tavır

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
geçen bi ATM makinası gördüm markası hysung du :)

şaka bir yana

senin hatan: tam karar vermediysen kesinlikle satıcıya zarf mahiyetinde mesajlar atmyacaksın, karşındaki sonuçta tanımadığın birisi..

onun hatası: ilk mesajda sert çıkması, belliki görgüsüz birisi ve altındaki motoru "motoguzzi veya ducati" felan mı sanıyor acaba?

fazla takmayacaksın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelme gitme işi canımı sıkacak yazmışsın , adam da sana canını sıkıyosa gelmiceksin demiş.Bunda ne yanlış var.Adam senin ayağına mı getirecekti motoru yani?Adam sana çok güzel cevabını vermiş.Gidip gelmek zoruna gidiyosa gelme demiş.Sonra kalkmışsın motorcu kardeşliğinden bahsetmişsin.Hiç bir zaman satıcı alıcının ayağına gitmez.

ben kimse ayağıma gelsin demedim sen kendi kendine çarpıtma dostum yolun uzunlugundan bahsedip tatlı bi sohbete girebileceğimizi düşündüm.insanlıktan çıkmadım genede adama mal falan yazmadım onun gibi ben zaten adamla düzgün mesajlaşmamız devam etse gidip bakar belkide sırf samimiyetine güvenir ustasına göstermeden alırdım insan ilişkisi bu kardeşim ben dostluktan arkadaşlıktan yanayım! ama insanlıktan anlayana.

sbr

ben kimse ayağıma gelsin demedim sen kendi kendine çarpıtma dostum yolun uzunlugundan bahsedip tatlı bi sohbete girebileceğimizi düşündüm.insanlıktan çıkmadım genede adama mal falan yazmadım onun gibi ben zaten adamla düzgün mesajlaşmamız devam etse gidip bakar belkide sırf samimiyetine güvenir ustasına göstermeden alırdım insan ilişkisi bu kardeşim ben dostluktan arkadaşlıktan yanayım! ama insanlıktan anlayana.

sakin ol dostum:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar