Kardeşlerim 10000tl bütçemiz var ne alalım bilemiyoruz aklımızda
Yamaha ys 125 - cf moto 150nk - kuba cr1s
Şimdi diyeceksiniz ybr cbf al diye ben şekil şukul bi motor olmasını istiyorum
Bugün gittim Yamaha bayisine sordum ellerinde kalmamış dedim millet bu kadar mı aç motora ybr de yok ys de yok inceleyemedim motoruYs125i çıkar bence listeden, parana yazık olur
Zaten sıfır motor düşünüyorum ama 10000tl yi geçemicem kendime göre de küçük modifikasyonlar yaparım manet elcik vs.Kardesim ne alirsan al ama ergenlerden motor alma mumkunse..pulsar alabilirsin ama 0 al.
Haklısınız hacılar normal bi insan temiz pulsar 200 bakar diye düşünüyorum benim aklımda başka şey vardı elimde satmayacağım az yakan çok sağlam bi makine olsun yanına reyzink alırız zamanla diye düşünüyordum o yüzden Yamaha ys 125 mükemmel bi seçim olacak ama o paraya o özellikler ha diyeceksiniz neresine bayıldın? göstergesi beni benden aldı birde kırmızı anahtarı var mıdır ys 125in ?
Mt 25 in ikinci eline bile param yetmez ama mt 125 düşündürmüyor değil fakat ben ikinci elde çok seçici biriyim en ufak yana yatma bile benim için motoru almamam demek r25 içinde yol uzun görünüyor benim için motorsuz da kalamamÖyle çift motor yerine MT-25 filan alsan dostum daha iyi.Az yakar çok gider.Şekil desen en güzeli.