Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PUUUUUFFFF çok üzüldüm yavf allah rahmet eylesin yenide çocuğu olmuş
aahh garibim yaa nasıl bir keder sardı içimi allah ailesine sabırlar versin çok zor bir durum.
kaskını ihmal edecegini sanmıyorum ama o caddeyi biliyorum. aynı yerde arkadaşım arabasıyla kaza yapmıştı, kolunda platin var hala. insanı gaza getirebilen bir cadde.
başımız sağolsun.
ALLAH c.c. rahmet eylesin,ailesine başşağlığı ve sabır diliyorum
ecel ,bundan öteye yorum yapmak beyhude
insanlar'a ,en çok sevdikleri-uğraştıkları şeyle birlikteyken ölüm hasıl olurmuş buda en büyük kanıtı olsa gerek ...Umarım mekanı Cennet olur
Yakın arkadaşımdı cts den beri kendime gelemedim. Motordan korkmaya başladım hiç binesim yok. Kaza yaptığında tako 14000 devirde takılı kalmış 1.vites olsa 170 2. vites olsa 205 km civarı sürati vardı tahminen. Gerçekten çok yazık allah geride kalanlara sabır versin, allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
bir motosiklet dostumuz daha hayatını kaybetmiş çok üzücü allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar versin lütfen dikkat arkadaşlar böyle kötü haberler son bulur inşallah