Bir MesLektaşım Daha Hayatını Kaybetti

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
allah rahmet eylesin, allah geride kalanlara sabır versin

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin,huzur içinde uyusun

yazık.. başka da bir şey demek gelmiyor içimden.

Allah rahmet eylesin. Takdir-i ilahi. Yinede yazık olmuş. Allah geride kalanlara yardım etsin.

allah rahmet eylesin topragı bol olsun.allah geride kalanlara sabır versin.

allah bizleride kazadan beladan korusun.

Motosikletli İlaç Kuryesi Kazada Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir İlaç Deposunda Kurye Olarak Çalışan Motosikletli Sürücü Hayatını Kaybetti. Bir Süre Önce Baba Olduğu Öğrenilen Gencin Ölümü Yakınlarını Yasa Boğdu.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir ilaç deposunda kurye olarak çalışan motosikletli sürücü hayatını kaybetti. Bir süre önce baba olduğu öğrenilen gencin ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, bir ecza deposunda ilaç kuryesi olarak çalışan Yavuz Yeriçer (26) 16 FY 990 plakalı motosikletiyle Eğitim Caddesi Çakıllıküme Camii yakınlarında seyrettiği sırada motosikletin kaymasıyla otobüs durağına çarptı. Kazada ağrı yaralanan Yavuz Yeriçer olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaralı genç kurtulamadı. Kazada hayatını kaybeden Yavuz Yeriçer'in yakınları hastane acil servisine akın ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Yavuz Yeriçer'in çalıştığı şirket personeli de hastaneye geldi.

Öte yandan hayatını kaybeden Yavuz Yeriçer'in kısa bir süre önce bir bebeği olduğu öğrenildi. Yeriçer'in annesi ve eşi gözyaşlarına hakim olamadı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ßaşımız SağoLsun iStemezdik ama inŞ. Son Kaybımız oLur..

Meslektaşıma Allahtan Rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.
Allah kimsenin başına vermesin, işimiz zor ya !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara ALLAH sabır versin inş son kaybımız olur..:salut:

Alah cc rahmet eylesin.Ölümün vakti bellidir.Motosiklet sadece onun bahanesi oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah rahmet eylesin..ailesi ve sevenlerine allah sabırlar versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar