Bir MesLektaşım Daha Hayatını Kaybetti

Motosikletli İlaç Kuryesi Kazada Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir İlaç Deposunda Kurye Olarak Çalışan Motosikletli Sürücü Hayatını Kaybetti. Bir Süre Önce Baba Olduğu Öğrenilen Gencin Ölümü Yakınlarını Yasa Boğdu.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir ilaç deposunda kurye olarak çalışan motosikletli sürücü hayatını kaybetti. Bir süre önce baba olduğu öğrenilen gencin ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, bir ecza deposunda ilaç kuryesi olarak çalışan Yavuz Yeriçer (26) 16 FY 990 plakalı motosikletiyle Eğitim Caddesi Çakıllıküme Camii yakınlarında seyrettiği sırada motosikletin kaymasıyla otobüs durağına çarptı. Kazada ağrı yaralanan Yavuz Yeriçer olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaralı genç kurtulamadı. Kazada hayatını kaybeden Yavuz Yeriçer'in yakınları hastane acil servisine akın ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Yavuz Yeriçer'in çalıştığı şirket personeli de hastaneye geldi.

Öte yandan hayatını kaybeden Yavuz Yeriçer'in kısa bir süre önce bir bebeği olduğu öğrenildi. Yeriçer'in annesi ve eşi gözyaşlarına hakim olamadı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ßaşımız SağoLsun iStemezdik ama inŞ. Son Kaybımız oLur..

Duydum ve çok üzüldüm..Arkadaşımız kendi yeni motoru ile yapmış kazasını..(R1)
Çok çok kalabalık bir cenaze olmuş..Şehir dışında olduğumdan katılamadım..Kortejde yaklaşık 100 motor varmış...

Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. AMİN

tüm sevenlerinin başı sağolsun.. ruhu şadolsun.. pırlanta gibi gencecik bir kardeşimizmiş... :pale::pale::pale::pale:

Allah rahmet eylesin, kaza nasıl oluştu bilmiyorum ama benim gibi motosiklet kullanmaya yeni başlayacak veya başlayan arkadaşlara ibret olmalı bence.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. :salut:

Allah rahmet eylesin, kaza nasıl oluştu bilmiyorum ama benim gibi motosiklet kullanmaya yeni başlayacak veya başlayan arkadaşlara ibret olmalı bence.

uzun Zamandır MotosikLet kuLLanıcısıydı.
Şuan çaLıştığım Yere Girmemi SağLayan aßimdi.
SadeCe Sana deiL Hepimize ißret oLmaLı Bence.
Yeni Doğan Bebeğinin HeyecanıyLa...
Allah C.c. Rahmet eyLesin inŞ.

ewet Yamaha R1
Ve Yeni aLmıştı.

ooooooooof of yazık yav vallahi yazık, geride kalanlar ne yapacak şimdi, çocuğu babasını bile bilmeyecek, insanın motosiklete binesi gelmiyor bunları gördükçe, korktuğumdan değil bende geride gözü yaşlı insanlar bırakmak istemediğim için, Allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar