Şimdi kazanın detayını bilmek lazım ki bu elemanda apaçilik olduğu aşikar. O yaşta profesyonel anlamda pistlere çıkmıyorsan, 600'lük 1000'lik makina senin neyine, daha bi b.ktan haberin yok!
Bu kadar ateşli savunanları da anlamıyorum; ölen babası sanki! Yolda it gibi sürene söverler, ölüp burda konusu açılınca ardından rahmet okurlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Dostum, ben burada haklı veya haksız şeklinde bir paylaşımda bulunmuyorum. Genç bir arkadaşımızı kaybetmenin ardından yapılan soğuk yazılara karşı tepkimi yazıya döküyorum. Kazanın nasıl gerçekleştiğini hiç bilmiyorum, merak da etmiyorum. Sadece gencecik bir arkadaşımızı kaybettikten sonra yazılan soğuk yorumlara "yazık" diyorum.
E-5 değil ama bizimde burada "Yeşildere" denilen bir yolumuz var ki gayet şehir içinde olmasına rağmen eğer ki trafik sıkışıklığı yoksa orda bile 70 ile gidemem, diğer araçlar buna müsade etmez. Neyse, amacım tartışmak değil, herkes hayatı dilediği gibi yaşar. Vademiz belli, sadece zamanı bilmiyoruz. Şekil ise vesile, ama yolda yürürken vitrin camı düşer başımıza ama kaldırımda yürürken bir araç çıkar üstümüze. Belki bir araçta veririz son nefesimizi belki de yaşlı yatağımızda. Sadece vade vardır gerisi bahane..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Beyler, eğitimin gerekliliğini, kimin apaçi olduğunu kimin olmadığını tartışmanın yeri burası değil. Merhumun ailesi de görecek bu yazılanları. Çocuğun adı internette aratıldığında üst sıralarda bu sayfalar çıkacak. Bu yazdıklarınızı okuyan yakınlarının yaşayacağı acıyı bir düşünün ona göre yazın lütfen. Zaten acılı insanların canını bu kadar yakmaya hakkınız yok. Ölen çocuğun babasının bulunduğu odada edemeyeceğiniz lafları yazmayın ne olur.
Sağduyun için teşekkür ederim.