tekrardan allah rahmet eylesin. bunlar da merhum arkadaşımızın profilinden. allah kalanlarına sabır versin.
Dostum bu kadar da taş kalpli olamazsın, olmamalısın, yoksa gerçekten öyle misin? :thumright
18 Yaşında bir gençten bahsediyoruz Allah aşkına ya, o ailenin yaşadığı acıyı düşünemedin mi?![]()
O çocuğun kamyonun altında ezilirken yaşadığı acıyı düşünemedin mi ?
ALLAH RAHMET EYLESİN..
Hız yapması doğru değil zaten sokak aralarında bile hızlı kullanıyordu 16 yaşında ninja 250 ile gezen bi çocuk biri keske kolundan tutup uyarsaymış aklını başa getirseymis ama geriye kalan tek şey acı ve üzüntü.
Bunu söylemeye çalışıyorum işte , siz hız yapanlara üzüldükçe bu işin sonu gelmez. Ya bu hız yapan arkadaş sizin yaya olan bi akrabanıza çarpsa ? Böyle üzülemezdiniz öldüğüne sevinirdiniz bile. Irade işi kardeşim bu , doğasına yenik düşen hiç binmesin motosiklete başkasının hayatını da tehlikeye atmasın. Böyle insanlar yüzünden sanatçılar eziliyor caddede çiçekçiler araba altında kalıyor. Umrumda değil açıkçası. Kendi hayatına değer vermiyormuş ki ben neden üzüleyim değer vereyim ?
Sana yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demek istemiyorum. Bir insan öldü. Sen bu kadar mı kalpsizsin? Hiç mi bir ışıkta diğer araçlardan önce gaz açıp kalkmadın. Hiç mi sıkışık bir trafikte iki araç arasından sızmadın. Seni aralarında ezmeliydiler senin bu inanışına göre. Unutma! Keser döner sap döner,gün gelir devran döner. Dosdoğru kullananlar dahil hiçbirimizin yaşamla yapılmış bir akdi yok. Lütfen paylaşmış olduğun düşüncelerini bir kez daha gözden geçir ve yorumlarını öyle yap. Genç arkadaşımıza Allah'tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır dilerim.
Sana yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demek istemiyorum. Bir insan öldü. Sen bu kadar mı kalpsizsin? Hiç mi bir ışıkta diğer araçlardan önce gaz açıp kalkmadın. Hiç mi sıkışık bir trafikte iki araç arasından sızmadın. Seni aralarında ezmeliydiler senin bu inanışına göre. Unutma! Keser döner sap döner,gün gelir devran döner. Dosdoğru kullananlar dahil hiçbirimizin yaşamla yapılmış bir akdi yok. Lütfen paylaşmış olduğun düşüncelerini bir kez daha gözden geçir ve yorumlarını öyle yap. Genç arkadaşımıza Allah'tan rahmet, geride bıraktıklarına sabır dilerim.
Bir kez bile gaz verip aşırı hızlı kalkmadım , asla yarışmadım makas atmadım , aldığımdan beri 80i bile görmedim. Insanın elinde olan sebeplerden dolayı ölenlere acımıyorum diyorum , tabi ki kalan her dış faktör benim için de geçerli. Ve düşüncelerimi tekrar gözden geçirmeme gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Bir kez bile gaz verip aşırı hızlı kalkmadım , asla yarışmadım makas atmadım , aldığımdan beri 80i bile görmedim. Insanın elinde olan sebeplerden dolayı ölenlere acımıyorum diyorum , tabi ki kalan her dış faktör benim için de geçerli. Ve düşüncelerimi tekrar gözden geçirmeme gerek yok.
Sana inanmıyorum arkadaşım kusuruma bakma.
Sen bilirsin kardeş , benim alma amacım zaten hız zevk değildi vergi , araba trafiği ve benzinden kurtulmaktı. Kimseyi inandırmak için çaba gösteremem.
kusura bakma da sen kendi profil resmini gördün mü ?
sabahtan beri eğitim dikkat sürekli yedin milletin beynini
Beyler, eğitimin gerekliliğini, kimin apaçi olduğunu kimin olmadığını tartışmanın yeri burası değil. Merhumun ailesi de görecek bu yazılanları. Çocuğun adı internette aratıldığında üst sıralarda bu sayfalar çıkacak. Bu yazdıklarınızı okuyan yakınlarının yaşayacağı acıyı bir düşünün ona göre yazın lütfen. Zaten acılı insanların canını bu kadar yakmaya hakkınız yok. Ölen çocuğun babasının bulunduğu odada edemeyeceğiniz lafları yazmayın ne olur.