Şakadır herhalde deyip, ilk başlarda yazmadım da, iş ciddiymiş harbiden. Kardeşim sen 12 bini boşver de, şimdi yarım saat içinde 100 lira borç verecek birilerini bulabilir misin ki? Hayır yani, hiç paran olmasa başka bişey de, 10 binim var, Rally isterim ne. Hadi istersin, dilenmek ne? Kusura bakma ama bu işin adı bu.
Şimdi ben de yıllardır (ss den hevesim geçeli beri) bir Versys haylim var, mevcut imkanlarla bu hayalimin gerçekleşmeyeceğini anlayınca bari dedim 2000-2004 bir F650 olsun. Ona da yetmedi, ne yaptım gittim motorumu paramın yettiği kafamın yattığı Rx3i Evo ile değiştim. Ha, sırf hayalim diye, çorumun çocuğumun rızkını bir kenara bırakıp, gidip sıfırını bile hazır kredim ile alabilirdim. Yaşın kaç bilmiyorum ama söylediklerine bakılırsa henüz küçüksün. Hayat böyle değil değil kardeşim, emek harcamadan, hayal kurmadan, bir kaç kez düşüp kalkmadan elde edeceğin hiç bir şey seni tatmin etmeyecektir. Ülkemizin şu anki durumuna bakarsak, elindeki para bir motosiklet için çokda az değil, yettiği kadarından, sağlam bir makina al, keyfini çıkar. Ama aklında da bulunsun, motosiklet işine hiç bir zaman ticari bir araç olarak yaklaşma.