Bir kampanya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beleş para dağıtıyolar diye duyup koşa koşa geldim. Hemen sunuyorum teklifimi ben de:

Benim alete ful titanyum ekzos yapmış KTM, Akrapoviç ile ortaklaşa. $2400 civarı. Arkadaşın istediğinden az bir rakam. Olur da toplayıp yollarsanız taktırır, bi YouTube videosu yollarım. Ama benden 1 dolar bile çıkmaz haberiniz olsun. Zaten ısmarla taktır derken uğraşacağım bi sürü. Sonuçta "olmazsa olmaz" bir şey de değil. Olsa da olur olmasa da. Ama neden olmasın?

Yardımlarınızı, daha doğrusu paralarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Inat mi gonul mu bilinmez ya sifir crf rally250 olsun yada hic olmasin. Saolun.

Beleş para dağıtıyolar diye duyup koşa koşa geldim. Hemen sunuyorum teklifimi ben de:

Benim alete ful titanyum ekzos yapmış KTM, Akrapoviç ile ortaklaşa. $2400 civarı. Arkadaşın istediğinden az bir rakam. Olur da toplayıp yollarsanız taktırır, bi YouTube videosu yollarım. Ama benden 1 dolar bile çıkmaz haberiniz olsun. Zaten ısmarla taktır derken uğraşacağım bi sürü. Sonuçta "olmazsa olmaz" bir şey de değil. Çok istesem parasını verip alırdım zaten. Olsa da olur olmasa da. Ama neden olmasın?

Yardımlarınızı, daha doğrusu paralarınızı bekliyorum.

Benden size 1$ çıkar kaldı 2399 kişi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

gençler bende R1 i sattım sıfır zx10rr istiyorum piste cikacam. bende 60 bin filan var. bir 90bin kadar aranızda toplayıp atesleseniz on numara olur. yardım etmek isteyenlere özelden iban gönderirim

Hayırlı olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Var sef ama 23 bin liralik motorun fiyatini 10 bin pesin kalani taksitle 6-7 bin lira faiz istiyorlar. .

Var sef ama 23 bin liralik motorun fiyatini 10 bin pesin kalani taksitle 6-7 bin lira faiz istiyorlar. .

Eee sende hem ayranım dökülmesin..... Bak bende taksitle araba aldım 15 binlira faiz yedim 3 seneye bugün ödedim ilk taksidini.. Onu ödemesi bile bir keyif..

Sef iyide en fazla 500 lira aylik odeme tutarim. Yok mu bir honda bayi 10 bin pesin kalani tksitlee. Yoksa kalsin

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motobank kurun. İlk para yatıran bir kaç kşiye bir depo benzin hediye edin. Eldiven, balaklava; ufak tefek şeyler. Sonra gelsin paralar..

6 ay sonra motor filosu kurarsınız.

Sırf bunu yazmak için konuyu sonuna kadar okudum. Benden önce davranmışsınız.

Çare MotorBanK!

Birikimlerinizi MotorBanK'a getirin. Üç ay sonra hayallerinize kavuşun!

CG'leriniz SS,
Commuterleriniz Sport Touring,
Cuplarınız GS 1200,
Skutırlarınız Goldwing olacak.

Garanti ediyoruz! Önce hayallerinizin peşinden, sonra peşimizden koşacaksınız....

Çare MotorBanK!

AYBAN : TR69000100031690006931

Koçfinanstan kredi vermediler bna. Ayrica vazgectim sef. Valla dhada strese girdim dusundukce

Kawasaki_KLX_250.jpg

Eğer gırgır geçmiyorsan o paraya çok az ek yapıp kawasaki klx250 ikinci el alabilirsin.. Aynı segmentte motordur..

Sırf bunu yazmak için konuyu sonuna kadar okudum. Benden önce davranmışsınız.

Çare MotorBanK!

Birikimlerinizi MotorBanK'a getirin. Üç ay sonra hayallerinize kavuşun!

CG'leriniz SS,
Commuterleriniz Sport Touring,
Cuplarınız GS 1200,
Skutırlarınız Goldwing olacak.

Garanti ediyoruz! Önce hayallerinizin peşinden, sonra peşimizden koşacaksınız....

Çare MotorBanK!

AYBAN : TR69000100031690006931

Başkan,ara ödemede var mi?

Cub motorum var,Goldwing olmasada alirim tek dal integra..

Cok ozur dilerim girgir gecmiyorum. Ama sef vallahi derdimi anlatamiyorum. Ben crf 250 rally den yuksek birsey istemiyorum. Ben bunu istiyorum. Yani ilgimi cekmiyor. Gozum kalmiyor baska motosiklette. Inaninki mt07 gordum gecen arkadasa dedim bosver onu crf 250rally var alcaksin binip rahat rahat ohh gezceksin dedim. Gosterdim fotografini. Sen delimisin dedi mt07 diyorum adam rally diyor dedi. Yani cekmiyor ilgimi. Yada farkli bir model farkli bir sinif ilgimi cekmiyor. Wr125x var ona baktim videolarini falan izledim. Yok olmuyor. Ilgimi cekmiyor. Ben kendimi millete anlatinca anlamiyorlar.
Harbi param olsun gidip yuksek model yuksek cc bisey almam. Crf rally yeter artar bana yillarca.
Ona bide camurluk alirim siyirici guzel bi elcik korumasi. Bide uzun kullanimda koltugu rahatsiz diolar bide guzel bi koltuk pedi alirim. Ohh tertemizzz misss.

Birde varya trafigin icinde yuksekten baka baka gezerim gorus acisida on numara.

Altin elbiseli adamin crf 250 rally inceleme videosunu bastan sona 5 defa izleyen biri yoktur sanirim turkiyede. HD acinca birde videolari offff.

Super Moderator
MT Bank'ı kuruyorum, bir gün herkes motosiklet sahibi olacak, hafta sonu Uruguay'a gidiyorum, zemin etüt çalışmaları var, dönünce konuyu netleştirelim gençler.

Son düzenleme:
bana da şundan ateşleyin gençler. usa fiyatı 11500 usd, türkiye fiyatı 75000 tl. katkı yapan herkese bir de imzalı posterimi gönderiyorum

222a13cf-7cc4-47b4-b833-cafd9321972c.jpg

Hayatimda bir tane motosikletim olsun istiyorum. Crf 250rally, trk502, xmax300 vs bakip duruyorum. Izlemedigim videolari kalmadi desem yeridir. 10 bin lira vardi 2 sene once Hala 10 bin lira var. Bir turlu toparlayipta alamafim ki. Bir yarim kampanyasi olustursak 10 bini ben koysam. Su hayalimi gerceklestirsek. Cok mu zorfur yada bilmiyorum.

Hocam seninki de iş yani.

Anladığım kadarıyla kıt kanaat borç harç üst limitin 10 bin lira. Eee ekipman? Düş 3 bin lira. Ne kaldı 7 Düş 1.000 lira daha ruhsat-sigorta-vergi-harç-fon-v.s. Kaldı 6 Senin limitin 6 bin lira. Benimki gibi bir Hero Hunk, CBF 150, YBR 125 veya Mondial, Kuba tarzı motorlarla hedefine ulaşabilirsin. Senin arayışın sponsor mu motor sahibi olmak mı? 6 bin liraya motor ve üzerine de ekipman al, motosiklet hayallerine kavuş.

Ve tabi ki imza

Forumdan Uzaklaştırıldı
MT Bank'ı kuruyorum, bir gün herkes motosiklet sahibi olacak, hafta sonu Uruguay'a gidiyorum, zemin etüt çalışmaları var, dönünce konuyu netleştirelim gençler.

Adaş,bu işler için epey kilo alip dombili olman,sempatik ve esas oğlani oynaman lazim..:pr:

Hatta kravat bile bağlamayi becerememen lazim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar