Yok. ille de hakiki kizil olacak. Hatta sulalesini arastirdigimda soyunun Irlanda'ya kadar gitmesi makbuldur. Ama olmasa da olur.
2400$ dahs makbul ��
Yok. ille de hakiki kizil olacak. Hatta sulalesini arastirdigimda soyunun Irlanda'ya kadar gitmesi makbuldur. Ama olmasa da olur.
Elimdeki parayi begenmiyir degilim. Illede sifir diyorum kendimce hakliyim. Ayricaa gozum yukseklerde olsa simdi crf rally den yuksek cc yda fyat olrak yukseklerine bakar incelerdim. Bn simdiye kdar hic bu motosikletten yuksek birsey incelemedim. HATTA YAZDIMDA MISAL MT07 IM OLSA GIDER SATARIM ONU CRF RALLY ALIRIM DIYE.
DISARDA AC SEFIL INSANLAR VAR demissin.
Dogrudur bu herzaman vardir var olacaktir. Bunun icinde ayri bir konu acalim. Tum motosiklet sevdalilari toplanalim onlar icinde bir yardim toplayalim. Herkes imkani dogrultusunda ne varsa atsin birseyler. BINLERCE KISI VAR BU FORMDA. Bir evsize de ev alamayacaksak yasamayalim. 1000 kisi 100 er lira atsa 100bin lira . BASLAT KAMPANYAYI TOPLASIN BU SITENIN ADMINI VS KIMSE. YAP REKLAMI OLUSTUR KONVOYU ALMAYA GIDELIM BIR EVSIZ BIRINE EVI. MOTOSIKLET.NET UYELERI OLARAK.
ADAM GIBI BIR YARDIM OLUSTURULSUN 100 LIRA DEGIL 1000 LIRAYI BEN VEREYIM.
Ultima Online günleri geldi aklıma vay be. Brit bankta at isteyenler roleplay yapanlar. 10k ver abi at alcam diyenler ...