- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
bilader o senin dediğin ancak finlandiyada falan , erkeklerin %40 ının eşicinsel olduğu, kadınların erkeksizlikten kırıldığı ülkelerin elidor reklamlarında oldur.türk kadınına sökmez öyle gizem numaraları.bi kere türk kadını cahil cesareti olan direk saldıran adamların limitisz ilgisine alışkındır ve limitsiz ilgi bekler. alışkındır.öyle ucundan köşesinden gizem numaralrı kesmez türk kadınını.yaparsan ne korkak ne ezik hatta ne "izik" herifmiş der çıkacağı varsa bile vazgeçer.
20 sap ,20 dişi olan bir ortam yok türkiyede.
ayrıca bakışlar çok yanıltıcıdır bakışlara bakarsan fena halde toslaman işten bile değildir bakışlara hiç önem vermem ben.
peşinde 20 kişi olduğu için hiç bir emek vermeden,hiç bir bedel ödemeden sevgiliye yada kocaya sahip olan bünyelerin ya niye bu kadar takıyosunuz demesi çok normaldir.
kadının erkeğe empati kurması , erkeğin doğum sancısını hissetmesi kadar olanaksızdır.
Senin nerde yaşadığını çok merak ediyorum...Anlattıkların türkiye olamaz....
Bizde aynı yollardan geçtik bizde karşı cinsle ilgilendik ama senin kapıldığın hislere hiç kapılmadım....
Şimdiye kadar 2 ilişkin olduğunu yazmışssın gerçek anlamda...Diğerleri kiralık anladığım kadarıyla....Böyle düşünmen aslında normal...Zamanında kendine olan özgüven eksikliğini kadınlara yüklemen bence ağır olmuş...Eğer hala böyle düşünmeye devam ediyor ve edeceksen kusura bakma karşı cinsi kaf dağında görürsün....
BBRR nin dediği gibi kapısına gelen çiçeği merak etmiyecek kadın yoktur....Acaba kimden geldi diye....Sonunda öğrendiğinde mutlaka sıcaklık hissedicektir mutlaka......
Ama hep sana denk gelen kadınlar konu dışıdır...İstisnalar kaideyi bozmaz...
Artı doğanın kanunudur bu erkek dişisini elde etmek için bişeyler yapar...Dişisinin keyfini beklemez...Onun ilgisini bir şekilde çekmeye çalışır...
Sen neler yaptın veya yaparsın kadınların ilgisini çekmek için??
"kadinla birlikte olmak dunyanin en sıkıcı şeyidir" demis raflar.
puahahahahaha.....
ne diye yillardir bunu yapiosun o zaman raflar? aslinda hosuna gidiyor da, bi turlu beceremedigin icin sevmiyorsun di mi?
insanlar yapmayi beceremedikleri seyleri sevmezler.... hobilerine falan bak, hepsi yapabildigin, becerebildigin seylerdir. yanlis miyim?
hadi cumleten i geceler..
Kediyle hiç bir zaman uzanılamayan ciğer hikayesi diyebilirmiyiz?....
Son düzenleme: