Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk defa uyuz lafini kullanan sensin raflar. ben sadece sana dedim. ha sen birisine demissin,ha da ben sana demisim. farki ne? sen birilerini uyuz buluyorsun ki diyorsun, ben de birilerini uyuz buluyorum ki diyorum. bunda alinacak bise yok. senin yaptiinin aynisini yapiyorum. tek farki sana yapilmasi di mi?![]()
hareketlerini, laflarini ona gore belirle bence. aman basina gelmesin hicbiri!
tigermbz, zaman gosterir. bigun forumda aglama amabak raflar hep agliyo
ona kazik atmayan kiz kalmis mi?
![]()
oyyşş.. gene rahatladim![]()
evet uyuz bir adam olduğumu kabul ediyorum.kız arkadaşım bile "uyuz nerdesin "diye telefon açıyo.ben de ona evdeyim nerde olucam uyuz diye cevap veriyorum. uyuuzm uyuzsun, uyuz, uyuzuz,uyuzsun uyuzlar durumları yani.
boşver sıkma canını sen.
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım, kendiniz olun , kadınları etkilemek için çok fazla atıp tutmayın, .
doğa seçme hakkını dişiye vermiştir.hiç bir dişinin de peşinde 20 tane sap varken, seni olduğun gibi kabul etme zorunluluğu yoktur.
ama senin peşinde bir kişi bile olmadığı için onu olduğu gibi kabul etme zorunluğun vardır.(hem de eşşekler gibi )bu yüzden kadının istediği adam olmak zorundasın.kadının istediği adam olamazsan ya da o adamı oynayamazsan
oynayan kadını koluna takar götürür sen de arkasından aval aval bakarsın.
kadınla birlikte olmak dünyanın en sıkıcı şeyidir.
tanışması bi ölüm, arkadaş olması bi ölüm,samimiyeti ilerletlmesi bi ölüm,açılması tavlaması bi ölüm, haydi tesadüfen sevgilisi yok ve seninle lütfedip çıktı diyelim,,çıkarken elinde tutması bi ölüm.arada kızın çektiğin kaprisini, kızın peşindeki diğer erkeklerle yaşadığın sinir stresin ,ilşki sırasında ödediğin faturaların harcadığın paranın haddi hesabı yoktur.ve sen tüm bu rezillikelri yaşadıktan sonra çıkıcam da iyi bişey olacak sanırsın ama bu muymuş lan dersin.çektiğin sıkıntı ve harcadığın para hiç de yanına kar kalmaz.çok da zarar edersin.onun yerine o paranın çeyreği ile 15 günde bir rus bi hatuna takılsan hem o kızdan 15 kat güzel film yıldızı gibi bi hatunla yatmış olursun, hem o kızla ancak evlenince yaşayabieldeiğin cinselliği yaşarsın, hem insan gibi muamele görürsün, hem de sinir stres yaşamazsın.huzurlu huzurlu çıkıp gidersin.biz erkekler salağız olm biz aslında salağız.
Son düzenleme: