bir insan suretli mal daha

gencay abı walla bu ılk defa basına gelmıyor senın motoruna bakan gozlerını alamıyor galıba belkıde bundan onune atıyordur kendını ıyıkı carpmamısın polis senı suclardı yayadan cok taşıları sucluyor polis zaten:pr:

Güzel bir gündür.Sevgilinle,eşinle,dostunla ya da tek herneyse...Gezintiye çıkarsın.Herşey yolundadır.Ama bir eksiğin vardır.Çünkü sen motorcusundur,iki tekercisindir.(Öyle derler ya hani)...Yol senin hakkın olduğu halde kavşaktan veya tali yoldan senin bilmem kaç ile geldiğine,trafik kurallarına,hele hele herşeyden öte üzerinde bir can olduğuna bakmadan zırt diye yola çıkarlar.Frene hafif dokunup cayırtıyı koparttınmı el kol hareketleri yaparlar,sende karşılık verirsen garccc diye el frenine asılıp hayvani bi şekilde kapıyı kapatıp küfür edip üstüne yürürler.Çünkü motorcu her zaman suçludur arkadaşım.Ne işin var senin anayolda.Adam kavşaktan çıkıyor yol onun hakkı.Çünkü o araba sen motorsun.......

Şimdi karşılık versen bi dert,gırtlağını sıkıp bıraksan orada bi dert.Arkadaşlar motosiklet kullanan her arkadaşımızın başına gelecektir böyle sorunlar er yada geç.Ama mutlaka gelecektir.Allah ölümlü kazalardan belalardan korusun hepimizi.Dallama çok sonuçta,biz yinede efendiliğimizi bozmadan motosiklet ruhunun verdiği keyifle yollarımıza devam edelim.Biliyorum zor ama,emin olun başarabilirsiniz.Kazasız belasız sürüşler.:cat:

en iyisi benim gibi yapcaksınız.öncelikle tüyler ürpetici bir egzosunuz olacak.:)sonra yayalar önünüze çıktığında vericeksin ara gazları.bide hafiften gaza basıcan bak nasıl kabak çiceği gibi açılıyorlar :queen: herzaman işe yarıyor :cherry:

en iyisi benim gibi yapcaksınız.öncelikle tüyler ürpetici bir egzosunuz olacak.:)sonra yayalar önünüze çıktığında vericeksin ara gazları.bide hafiften gaza basıcan bak nasıl kabak çiceği gibi açılıyorlar :queen: herzaman işe yarıyor :cherry:

Pekı durdugunda ne olcak ya adam okuz gıbı bırıyse dayak yemıyelım sonra

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek yön yolda yolun aktığı yönün tersine bakarak karşıdan karşıya geçen insanlarımız var ben ne diyeyim onlara ?

Valla ters yonden gelen mobıletler,bısıkletler oldugu surece Bende bakmaya devam ederım,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar