bir "hyosung gt 250r" sahibi ile yaşanan diyalog

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bı ınsanın yasamında parayla alınamayacak tek sey tecrubelerıdır...
sana dogru gelen sey bı baskasına dogru gelmeyebılırkı yaratanda bu yuzden herkese beyın vermıs kendı dusunsun kımseye muhtac kalmadan her ısını kendı basına yapabılsın dıye!!!!!!
sagdan soldan yalan yanlıs ıfadelerle bılgı sahıbı olunmaz... bı seyı ögrenebılmek ıcın o ısın ıcınde olmak gerekır onu görmek onunla yasamak....15 yıldır motorsıklet kullanıyorum
10 marka ve bu markalrın en az 15 modelını 0 km olarak bayıden satın alıp kullandım kı suanda 3 adet motorum var mondıal 125kt;yamaha ybr125 ve honda cbr 600 f....
bu yuzden yazdıklarımdan alıntı yapabılecek tecrubelı arkadasların yorumlarına herzaman acıgım fakat..
kımse cehaletın en buyuk belırtısının bılmedıgı bır konu hakkında yorum yapmak oldugunu unutmaz umarım kımse........:farao::farao::farao:

@dtalay yazımın sadece bu kısmı seninle alakalıydı zaten ü yüzden ---- koyarak ayırdım

biraz daha sakin olsak amaç bilgi paylaşımı olan bir sitede insanlar en doğal hakları olan tecrübeleri sormakta

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neden bu kadar fanatiklik yapıyoruz ki?......

Herkes istediği motora binsin....+ ları yazsın - leri yazsın... Yorumu okuyanlar yapsın....

Ama şu çok güzel arkadaş sen bu motoru al pişman olmassın diyenlere de şaşırıyorum..... Sonuçta bizler için biraz çok para.... Kim vebaline girmek ister ki?....

her lafının altında buzağı aranıyorsa demek yazıların Öküzce...:queen:

al işte köyümüzün delisi teşrif etti nihayet...yine kuyuya bi taş attıya tartışma başlatıcak hesapta...:mrgreen: seni çok yakından tanıdığım için bu konuya sadace gülerim kardeşim...:cherry:

daha düne kadar bi resim atıp onlarca insana kafa yorduran adamsın olm sen...at kuyuya taşı millet çıkarsın demi...:mrgreen:

burda kelime oyunu vardı Bilo kardeş....:pkonunun özü beni pek ilgilendirmiyor çünkü...

Süper Moderatör (BBRR)
ah nerede o eski günler mete gt250 160 yapmaz demişti.. bide ateş diye bi üyemiz vardı oda meteye uydu Eyong bi videoda bu ikisini serdi yere :cherry:
ateş o gün bu gündür siteye yazmıyo artık ama mete hala yazıyo..

mete ne günlerdi dimi :cherry:

ah nerede o eski günler mete gt250 160 yapmaz demişti.. bide ateş diye bi üyemiz vardı oda meteye uydu Eyong bi videoda bu ikisini serdi yere :cherry:

ben makara kukara olsun diye gazladım Kapıcı mod abimizi...oda fena coşku yaptı...:PIşık hızına çıksanız bana faydanızmı var abi...ben makarama bakarım...:wiinkk:

Ateşi ateşemi attılar nerde...hep böle yapıyo ya...:silent:

hoca bu ağır oldu...kırmayalım 3 kuruşluk motorlar için birbirimizi...herkesin düşüncesi kendine...beğenen okur cevap yazar...beğenmeyen okur cevap yazmaz...veya usulüne göre bişiler yazar...birbirimizi tanımadan sert yazmak anlamsız...saygılar...

sanada saygılar kardesımde o 3 kurusluk dedıgın malı edınebılmek ıcın cok calısmak gerekıyor bunu sende bılıyorsun....:rendeer::rendeer::rendeer:
bu arada ne hyosung bayısıyım nede servısı kı suanda honda kullanıyorum.2006 temmuzda balıkesır karahallılar tıcaretten aldıgım 0 km hyosung gt250 r motorumla ne vıtes ne tıtreme nede bı hararet yasadım benı tatmın etmeyen tek seyıde hızıydı ve 8500 kusur km lerde satılıga cıkardıgım 3. gun satıp 600 f aldım....kı bu benım elımdekı 3. motorum ....15 yıllık motorculuk yasantımda asla hakkında laf ettırmeyecegım 3 marka vardırkı oda 1. sırada mz, 2 jawa ve 3. hyosung tur.. hondayla daha yenı tanıstım bu yuzden yorum yapmaya hakkım yok !!!!!!!! ama
vatandasın bırı cıkıyor gercekle alakasını belgeleyemedıgı seylerı söyleyıp kendınce bıseyler yaptıgını sanıyor ardındanda yok söylenenlerı dıkkate alacagım gııbı cumleler kuruyor bos muhabet bunlar geyık amaclı aydınlatıcı degıl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vatandas gönlunden ne gecıyorsa maddı ımkanıda elverdıgı muddetce en ıyısını alsın hıcbır hyosung kullanıcısının stılan bır motordan dolayı cebıne 1 ykr gırmıyor buna emın olsun.....
allah herkese bı beyın vermıs kendı basına dusunsun kendı ıhtıyaclarını kendı karsılasın dıye !!!!!

Ben de bir süredir 2006 model bir Hyosung GT250R kullanıyorum, bu 2. motorum ve şu anda 14000km.de.
Bu zamana kadar hararetle ilgili herhangi bir problem ya da viteslerin geçmemesi gibi bir soruna rastlamadım. Sadece benim motorumdaki ve diğer bazı hyosung'lardaki kronik problem olarak, ara sıra boşa geçmemesini söyleyebilirim. Bunun haricinde diyalogda bulunan motorunu satan arkadaşın söylediklerine katılmıyorum.
Piyasadakilerie göre kilometresi yüksek bir motor olmasını dikkate alırsanız, bu zamana kadar ne bir arıza, ne bir yolda bırakma, ne de bir parça bozulmasına kesinlikle rastlamadım. Periyodik bakımları haricinde motorum servise girmemiştir.
Bir de şu anda kaza yaptığım için serviste. :)

Saygılar..

Bu arada çarşamba günü amortisörden dolayı motorumu servise bırakmıştım ve amortisör cuma gelmiş gelir gelmez takmışlar, farlar ile ilgili elektrik devresindeki problemi halletmişler, debriyaj telimi değiştirmişler. Sadece aomrtisör için aylarca bekleyenleri hatırlıyorum ben ve hyosung için parça sorunu servis sorunu denilmiş. Bu da kapa olsun servis sorunu var diyenlere...

hheeee bütün hyosungfanclub buraya damlıyo hadi bakemmmmm bide hondafanclub kurunda savaş çıksınnnn

her lafının altında buzağı aranıyorsa demek yazıların Öküzce...:queen:

metehan abi espirili adamsın vesselam
sabah sabah iyi geldi:mrgreen:

ya işte yazmıcam dedim ama yinede yazdırıyosunuz adama...bu motor yolda giderken hayatta stop etmez arkadaşım...ancak ve ancak çok tecrübesiz bi adamın altındaysa ve debriyajı karçırırsa eder...ben 4 aydır kullanıyorum bir kere bile böyle bişey olmadı...yani motordan yana değil kullanıcıdan yana bir hatadır o...

bu defa sana katılıyorum
arkadaş acemiydi

hheeee bütün hyosungfanclub buraya damlıyo hadi bakemmmmm bide hondafanclub kurunda savaş çıksınnnn

...................................................:p
HCF burada:cat:

Son düzenleme:
sıze sadece sunu solucem www.hyosungfanclub.com gırın bı gezın buradakı hyo kullanıcısı bır cok arkadas ztn orada suanda 900 cıwarı uye war we 300-400 e yakını aktıf kullanıcı gırın bı gezın bu kadar ınsan sızce aptal yada canını yolda bulmus olabılırmı bu motorun kalıtesı tartısılmaz ayrıca bız hyocular marka fanatıgı degıl markanın bahanesı ile yeni dosluklar kurmaya calısan bı grubuz saygılar bu konu uzar uzar uzar

dün kadıköy de bi nikaha gittim. bir sürü motor geçti önümüzden ve çoğunluğu hyo idi. ilginç :silent:

sıze sadece sunu solucem www.hyosungfanclub.com gırın bı gezın buradakı hyo kullanıcısı bır cok arkadas ztn orada suanda 900 cıwarı uye war we 300-400 e yakını aktıf kullanıcı gırın bı gezın bu kadar ınsan sızce aptal yada canını yolda bulmus olabılırmı bu motorun kalıtesı tartısılmaz ayrıca bız hyocular marka fanatıgı degıl markanın bahanesı ile yeni dosluklar kurmaya calısan bı grubuz saygılar bu konu uzar uzar uzar

aynı siteden bir topik....

Gt 250 R 15 gün yatacak (Belkide daha fazla!) - 22-07-2007, 08:48 AM

--------------------------------------------------------------------------------

Çarşamba günü düşen motorumu perşembe günü samatyadaki necat motora teslim ettim. Globala mail attım benim motordaki kırılan parçalar hakkında sadece arka fren pedalı ile sürücünü ayagını koydugu sağ peg var diğer parçalar 10 gün içinde stoklarında olacakmış ülen tam zamanında düşürdük motoru bizde artık resimlerine bakarak avunacağız hyosuz günler için Saygılar

Hondada böle bişey olmaz...ben Hyosyu daha çok beğeniyorum ama gerçek olan bu durum...

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=1509

aynı siteden bir topik....

Gt 250 R 15 gün yatacak (Belkide daha fazla!) - 22-07-2007, 08:48 AM

--------------------------------------------------------------------------------

Çarşamba günü düşen motorumu perşembe günü samatyadaki necat motora teslim ettim. Globala mail attım benim motordaki kırılan parçalar hakkında sadece arka fren pedalı ile sürücünü ayagını koydugu sağ peg var diğer parçalar 10 gün içinde stoklarında olacakmış ülen tam zamanında düşürdük motoru bizde artık resimlerine bakarak avunacağız hyosuz günler için Saygılar

Hondada böle bişey olmaz...ben Hyosyu daha çok beğeniyorum ama gerçek olan bu durum...

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=1509

benim 2003 model opel arabam var çok değil 3-5 ay önce direksiyondaki bir parçanın bozulduğu söylendi (zor dönüyodu biraz) parçanın gelmesi 1.5 ay kadar sürdü. opel ne küçük bi marka ne de servis ağı küçük ama yurt dışından gelen parçalar böyledir benim bozulan parçam fazla ellerinde tuttukları bir parça deil. emin ol honda'da da aynı problemler fazla bozulmayan yada değiştirilmeyen parçalarda olur. bunu dandiklik olarak algılama...firma daha türkiyede yeni servis ağı yeni yeni oluşuyor.. honda gibi türkiye pazarında uzun zamandır yok... eğer parçanın geç gelmesi dandiklikse aprilla en dandiği diyebilirz ozaman (kesinlikle deil)...

daha gerçekçi holiganlık yöntemleri deneyin...

benim 2003 model opel arabam var çok değil 3-5 ay önce direksiyondaki bir parçanın bozulduğu söylendi (zor dönüyodu biraz) parçanın gelmesi 1.5 ay kadar sürdü. opel ne küçük bi marka ne de servis ağı küçük ama yurt dışından gelen parçalar böyledir benim bozulan parçam fazla ellerinde tuttukları bir parça deil. emin ol honda'da da aynı problemler fazla bozulmayan yada değiştirilmeyen parçalarda olur. bunu dandiklik olarak algılama...firma daha türkiyede yeni servis ağı yeni yeni oluşuyor.. honda gibi türkiye pazarında uzun zamandır yok... eğer parçanın geç gelmesi dandiklikse aprilla en dandiği diyebilirz ozaman (kesinlikle deil)...

daha gerçekçi holiganlık yöntemleri deneyin...

:rendeer::cat: yirbeşkere doğruuuuuuuuu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

anırma mevzusu da vardı o işin içinde youtube da falan diye hatırlıyroum:cherry:

Ben de bir süredir 2006 model bir Hyosung GT250R kullanıyorum, bu 2. motorum ve şu anda 14000km.de.
Bu zamana kadar hararetle ilgili herhangi bir problem ya da viteslerin geçmemesi gibi bir soruna rastlamadım. Sadece benim motorumdaki ve diğer bazı hyosung'lardaki kronik problem olarak, ara sıra boşa geçmemesini söyleyebilirim. Bunun haricinde diyalogda bulunan motorunu satan arkadaşın söylediklerine katılmıyorum.
Piyasadakilerie göre kilometresi yüksek bir motor olmasını dikkate alırsanız, bu zamana kadar ne bir arıza, ne bir yolda bırakma, ne de bir parça bozulmasına kesinlikle rastlamadım. Periyodik bakımları haricinde motorum servise girmemiştir.
Bir de şu anda kaza yaptığım için serviste. :)

Saygılar..

geçmiş olsun! verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim..

bu topiği acmaktaki amacım kafamda oluşan soru işaretlerini gidermekti, ki ilk sayfalarda değerli hyosung kullanıcıları, tecrübeleriyle bu sorunu aşmamda bana yardımcı oldular.(bu arada baba parası yiyen, sazan, kendi aklını kullanamayan gibi yakıştırmalara maruz kalsamda amacıma ulaştım).Hepinize çok teşekkür ederim. İyi forumlar...

Konu amacına ulaştığı için saçma sapan hyo honda karşılaştırmalarını durdurmak gayesiyle topiğin kitlenmesi rica olunur..

motosikletle tanışana kadar 2001 yılından beri çeşitl otomobil ve modifiye forumlarında aktif olarak bulundun, takip ettim. oradada 2001 yılından civic vti akla hayale gelebilecek her arabayla kaldırılır bi kaç boy fark attırılır falan filan uzar da gider. 7 senedir değişen hiçbişey yok.

aynı kısır tartışmaların benzerleriye buralarda da karşılaşmakta artık iyicçe sıkıcı olmaya başladı.

sırf bu marka fanatikliği yüzünden alacağım varsa da gidip honda almayacağım antık o raddeye vardı. eminim bi çok kişi aynı şekilde düşünüyo.

mensubiyet duygunuzu lütfen motosiklet kullanmakla ama bilinçli, güvenli trafiğe ve trafiğin diğer sakinlerine saygılı motosiklet sürücüsü olmakla tatmin edin arkadaşlar, kullandığınız marka ailesine mensup olmakla değil. çünkü honda da hyoda alsanız elinize sadece iki tekerlekli bi araç geçiyo, koca bi şirketin %51 hissesi değil bunu unutmayın lütfen.

Marka fanatikliği yapacaksanız da hondayı hyoyu bırakın gelin ZEALSUN fanatikliği yapın :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar