Arkadaşlar, Hyosung kullanıcısı olarak her türlü eleştiriye açığım ve diğer Hyosung kullanan arkadaşlarımında bu konuda anlayışlı davranacağına ve eleştiriye açık olacaklarına eminim.
Fakat burada eleştiri yok, düpe düz saçmalık ve yalan var.Ben 1,5 aydır Hyosung kullanıyorum ve kullanmadan önce 9 ay boyunca bu firmayı araştırdım.Bu denli, bu markayı kötüleyen 2. kişi ile karşılaşıyorum.Diğer konuştuğum insanlar bana aylarca yalanmı atmışlar... Diyelimki yalan attılar, bende inandım ve aldım.Şuan 1250 km olan makinemde hiçbir sorun yok.Bu kadar insanın yalanı şimdi doğrumu çıktı.
Arkadaşlar, bu makineyi kötüleyen sadece 2 kişiye şahit oldum, bu 2 kişide GT250R alacak insanlara bu lafları söylüyorlar.Aynı kişiler gelsin Hyosung kullanıcıları ile konuşsun ve tartışsın bu forumda, sizlerde okuyun yazıları ve kararınızı verin.
Bugün Türkiyede GT250R taleb görüyorsa vede Türkiyede 250cc Race olarak tek makineyse, ben bu konuda Global motoru tebrik ederim.Yıllar sonra insanların beklentilerine cevap vermiş bir şirket var ortada.
Ben bu makineye ömür boyu binecek değilim.Bir aksilik olmazsa, ilerideki hedefim CBR600F olacak. Onun için bu makinenin vede bu markanın fanatikliğini yapma gereği duymam, belki bir daha hiç hyosung markası kullanmayacağım veya satın almayacağım.Ama şu gerçek her zaman var olacak, 2005 yılında Türkiye'ye gelmiş olan Hyosung firmasının ürettiği 250cc Race vede Naked motosikletleri, Türkiyedeki en güçlü ve en teknolojik makinelerdir.Belki yakın bir zamanda daha iyisi gelir ülkemize, ama şuan en iyisi bunlar.
Keşke Honda ve Yamaha'da aynı düzeyde yada daha iyi düzeyde 250cc motosiklet yapsa.Yapıyorsa da Türkiye'ye getirse.
Daha iyisi Türkiyeye gelene kadar, en iyi 250cc makine
Tasarım, Güç, Teknoloji, Donanım olarak
GT250R' dır...
Aksini iddaa eden varsa, GT250R'ın teknik ve donanım özelliklerini inceleyerek doğru söylediğimi görür.(Tabii motosikletten anlıyorsa

)
Hepinize kazasız sürüşler dilerim...