Hyosung GT 250 R hiç kullanmadım ve de bilgim var desem yalan olur. Sadece Hyosung GT 650 R sahibi olarak motorumla ilgili tecrübelerimi kısmen de olsa paylaşayım.
Diğer 600 lük makinalarla kıyasladığımda benim motor şehiriçi çok fazla kullanmadıkça fan açmıyor, uzun yolda diğer motorlara göre ısınma yönünden çok daha iyi, bu benim kişisel gözlemim, 600 lük sahibi arkadaşlar katılmayabilirler.
Motorum yaklaşık 5000 km de şuan ve şuana kadar arka stop lambası dışında ciddi bir sorun yaşamadım, bu ise ne kadar ciddi bir sorun ona siz karar verin. Hyosung un diğer modellerini kullanan arkadaşlarımın herhangi bir parça için uzun süre beklediklerine tanık olmadım, benimse herhangi önemli bir parçaya gereksinimim olmadı, periyodik bakımlar dışında tabi.
Vites konusunda evet zaman zaman sorun yaşıyorum ama bu sorun çok düşük devirlerde ve şehir içinde oluyor. bu da böyle devirli bir makina için normal çünkü japon makinaları da az da olsa kullandım ve devirli olan her makina da vitesin düşük devirde geçmesi pek mümkün görünmedi bana.
1. vitese geçmeme olayını hiç yaşamadım ama boşa durduğu yerde geçmesi zor. Motor ısındığında ise vites geçişleri çok daha yumuşak ve kolay.
Kısacası ben motorumdan her yönüyle şimdiye kadarki tecrübemi göz önüne aldığımda çok memnunum. Masraf çıkarmayan güzel bir alet, buna sorun denir mi bilmem ama 4 silindirli makinaların sesini doğal olarak bu makinada alamıyorum. Hız konusunda ise 210 km yi çok rahat görüyor, yol şartlarına ve kullanıma göre 240 a kadar yolu var. Şimdilik bu hız bana yetiyor, ama insanoğlu hep daha fazlasını da ister, bu da ayrı bir gerçek. 280 ve üzerini merak etmiyorum desem yalan olur

Diğer 600 SS lerle kıyas edildiğinde eksi yanları elbette var fakat artı yanı onlar kadar masraflı olmayışı diyebilirim.
Bütün Hyosung kullanıcılarının aralarında anlaşmış gibi hiçbir sorundan bahsetmemesi iddiası bana biraz ilginç geldi. İnsanları hangi yönde olursa olsun yanlış yönlendirmek doğru bir şey değil.