Bir Honda CBR600f Modifiye Öyküsü...

Sele kesinlikle orjinal ve güzel olmuş. Ledler için ne yazıkki bişi diyemiyeceğim. Motosikletde yapılan değişiklikler apaçimsi değil zaten gayet göze hoş geliyor. Ben beğendim. Yalnız led olayına takıldım. Farklı bir şeyler olabilir.

honda-cbr600-f4i-headlight-01-03.jpg

37485653nwp.jpg

Çok güzel olacağına eminim.Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Genelin aksine döşemeler güzel gözüktü bana :p :mrgreen:
Jant uyumunu çok merak ediyorum.
umarım gönlünüzce olur :)

Madem far tasını açtın, elin deymişken angel eye yapsaydın ya led yerine :cat:

farı açmadığım için yapmadım zaten yoksa kesinlikle uygulardım. ancak piyasada satılan angel halkaları çok kısa ömürlü her patladığında far camını açmak çok mantıklı olmazdı.

Sele kesinlikle orjinal ve güzel olmuş. Ledler için ne yazıkki bişi diyemiyeceğim. Motosikletde yapılan değişiklikler apaçimsi değil zaten gayet göze hoş geliyor. Ben beğendim. Yalnız led olayına takıldım. Farklı bir şeyler olabilir.

fikir verebilirseniz değerlendirmek isterim. bi ihtimal yarın ledler üzerinde oynama yapmak için farı sökebilirim çünkü.

Bu arada jantları boyadan aldım.
ön jant:

grnt0098o.jpg

grnt0099.jpg

lastikler jantlara geçirildi :

grnt0100h.jpg

balans ayarı yapıldı :

grnt0102.jpg

artık ait oldukları yere takılmaya hazırlar :
cep telefonuyla çektiğim için jantların rengi fotodan pek belli olmuyor, inşallah herşey bitince düzgün bir fotoğraf makinesiyle gün ışığında çekilecek fotoğraflar rengi ortaya koyacaktır.
bu altın renk tonu birebir Subaru Impreza WRX jantın renginde kullanılan kod. dolayısıyla sonuç. istediğim gibi oldu.

grnt0101t.jpg

fikir verebilirseniz değerlendirmek isterim. bi ihtimal yarın ledler üzerinde oynama yapmak için farı sökebilirim çünkü.

Emir hocam, aslında aklıma bir fikir gelmiyor şu halde de biraz garip durmuş.

Ama arkadaşların dediğin gibi Angel eye güzel giderdi ama onlar da ömürlü olmuyorlar sanırım.

İsmim tarık tanırsınız. Buluşmalarda hep karşılaştık konuştuk. bir zamanlar siyah cbr 125 i olan kısa boylu sempatik:p :D

Çok güzel bir çalışma umarım bilgili olan arkadaşlar burada tecrübelerini paylaşırlar. Kolay gelsin iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.

d_3103.jpg

http://www.xdcycle.com/discount-mot...i-Oracle-CCFL-Halo-Eyes-Rated-1-Halo-Kit.html

farı açmadığım için yapmadım zaten yoksa kesinlikle uygulardım. ancak piyasada satılan angel halkaları çok kısa ömürlü her patladığında far camını açmak çok mantıklı olmazdı.

Hmm fotoğrafta göz yanılması olmuş ben far camını tasından ayırdın sanmıştım ama eğer ileride ayırırsan angel far öneririm. ben bilgisayar kasasında bu yuvarlak halkadan kullanıyordum 5 yıl kadar kullandıktan sonra bir gün sökmeye çalışırken fazla zorladım ve kırıldı :(

Emir hocam, aslında aklıma bir fikir gelmiyor şu halde de biraz garip durmuş.

Ama arkadaşların dediğin gibi Angel eye güzel giderdi ama onlar da ömürlü olmuyorlar sanırım.

İsmim tarık tanırsınız. Buluşmalarda hep karşılaştık konuştuk. bir zamanlar siyah cbr 125 i olan kısa boylu sempatik:p :D

Çok güzel bir çalışma umarım bilgili olan arkadaşlar burada tecrübelerini paylaşırlar. Kolay gelsin iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.

Tarıkçığım hatırladım tabi. kullanıcı adına dikkat etmemişim kusura bakma. fotoğraf çok yanıltıcı olabiliyor, ilk fırsatta farı canlı gör fikrin değişebilir :cat:

apaçimisin arkadaşım güzelim motoru ne hale getirmiş yok yılan derisi yok altın sarısı.Sen modifiye gör memeişsin bekle biraz dah acıyorum topigi Barış'ın F800s vs Emir'in cbr600f diye referandum yapıcam motosiklet.net halkına çok çılgın projelerim var (= o diilde jantlar güzel olmus ama egzos biraz cakma gibi twobro amblemi cıkartma mı ne? (=

[
bu altın renk tonu birebir Subaru Impreza WRX jantın renginde kullanılan kod. dolayısıyla sonuç. istediğim gibi oldu.
B][/FONT]

daha dün cbf topacında subarı jant renginden bahsettim...altın sarısı benimde çok hoşuma gidiyor...gayet estetik ve şık olacak makina hayırlısıyla...

emir abıcım anladıgım kadarıyla sanırım sende bı choopercı tarzı var ss ıde hevesını atmk ıcın bınıyosun dıye dusunuyorum :) topıc takıp altında;)

apaçimisin arkadaşım güzelim motoru ne hale getirmiş yok yılan derisi yok altın sarısı.Sen modifiye gör memeişsin bekle biraz dah acıyorum topigi Barış'ın F800s vs Emir'in cbr600f diye referandum yapıcam motosiklet.net halkına çok çılgın projelerim var (= o diilde jantlar güzel olmus ama egzos biraz cakma gibi twobro amblemi cıkartma mı ne? (=

len herşeye laf söyle egzosa söyleme :p two-bro'nun orjinal stickerlarından versene abi diye peşimde dolaşırsan hatırlatırım sana bu postu :queen:

daha dün cbf topacında subarı jant renginden bahsettim...altın sarısı benimde çok hoşuma gidiyor...gayet estetik ve şık olacak makina hayırlısıyla...

demek ki sen de aslan burcusun :mrgreen: araştırdım aslan burcu erkeği renkli gösterişli cafcaflı şeyleri severmiş altın ve gümüş rengi onu çok çekermiş :)

emir abıcım anladıgım kadarıyla sanırım sende bı choopercı tarzı var ss ıde hevesını atmk ıcın bınıyosun dıye dusunuyorum :) topıc takıp altında;)

:) haklısın aslında custom motosikletler hep ilgimi çekti. ama o türe dönmekten korkuyorum çünkü kendimi biliyorum. custom bi harley alsam kafama nazi kaskı geçirir üzerimde deli yelek ve kot pantalonla binerim ben o motora. sonra mazallah :)

cok gusel gendine gore modify yapmak en zevkli is bence :)
ruhsata renk deisimi yaptirman gerekiyor deil?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar