Madem far tasını açtın, elin deymişken angel eye yapsaydın ya led yerine :cat:
http://www.xdcycle.com/discount-mot...i-Oracle-CCFL-Halo-Eyes-Rated-1-Halo-Kit.html
Madem far tasını açtın, elin deymişken angel eye yapsaydın ya led yerine :cat:
Sele kesinlikle orjinal ve güzel olmuş. Ledler için ne yazıkki bişi diyemiyeceğim. Motosikletde yapılan değişiklikler apaçimsi değil zaten gayet göze hoş geliyor. Ben beğendim. Yalnız led olayına takıldım. Farklı bir şeyler olabilir.
angelların led olanlarıda var onlar kolay kolay patlamaz yani
fikir verebilirseniz değerlendirmek isterim. bi ihtimal yarın ledler üzerinde oynama yapmak için farı sökebilirim çünkü.
farı açmadığım için yapmadım zaten yoksa kesinlikle uygulardım. ancak piyasada satılan angel halkaları çok kısa ömürlü her patladığında far camını açmak çok mantıklı olmazdı.
Emir hocam, aslında aklıma bir fikir gelmiyor şu halde de biraz garip durmuş.
Ama arkadaşların dediğin gibi Angel eye güzel giderdi ama onlar da ömürlü olmuyorlar sanırım.
İsmim tarık tanırsınız. Buluşmalarda hep karşılaştık konuştuk. bir zamanlar siyah cbr 125 i olan kısa boylu sempatik![]()
Çok güzel bir çalışma umarım bilgili olan arkadaşlar burada tecrübelerini paylaşırlar. Kolay gelsin iyi çalışmalar. Görüşmek üzere.
[
bu altın renk tonu birebir Subaru Impreza WRX jantın renginde kullanılan kod. dolayısıyla sonuç. istediğim gibi oldu.
B][/FONT]
apaçimisin arkadaşım güzelim motoru ne hale getirmiş yok yılan derisi yok altın sarısı.Sen modifiye gör memeişsin bekle biraz dah acıyorum topigi Barış'ın F800s vs Emir'in cbr600f diye referandum yapıcam motosiklet.net halkına çok çılgın projelerim var (= o diilde jantlar güzel olmus ama egzos biraz cakma gibi twobro amblemi cıkartma mı ne? (=
daha dün cbf topacında subarı jant renginden bahsettim...altın sarısı benimde çok hoşuma gidiyor...gayet estetik ve şık olacak makina hayırlısıyla...
emir abıcım anladıgım kadarıyla sanırım sende bı choopercı tarzı var ss ıde hevesını atmk ıcın bınıyosun dıye dusunuyorumtopıc takıp altında
![]()
cok gusel gendine gore modify yapmak en zevkli is bence
ruhsata renk deisimi yaptirman gerekiyor deil?
yo sadece jantın rengini değiştirdiğim ve grenaja dokunmadığım için koçandadeğişiklik yapmaya gerek yok
iyimis o zaman
good luck!