Bir garip yer GARİPÇE (gezimiz)

Kısa ve öz oldu bu gezi benim için :) yeni tanıştığım arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim.
Fotolar birbirinden güzel hattatım,eline sağlık..

Bu benim ilk grup gezim ve umarım son olmaz :) Bu kısa ama keyifli geziyi organize eden ve gezideki değerli arkadaşlarımla tanışma fırsatını sağlayan Hasan kardeşime sonsuz teşekkürler.

On numara olmuş....:cat:

öyle oldu biraz ama abi senlede bir gezi yapsak artık dimi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Güzel bir gezi olmuş ,resimlerde harika ...:rendeer:

inş. sizin bölgenizede gezi olacak kısa bir süre sonra akçaabat tan feribotla karşıya geçilerek balıkesire doğru yol alıınacak inş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

Güzel bi gezi,güzel bir paylaşım,tebrikler.

manzara harika

eyvallah nerde olduğunuz yazmıyor ama istnbuldaysanız sizide bekleriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

geziniz güzel olmus ama kale askeriye arazisi oldugu icin irilmiyor diye biliyordum eskiden girerdik tellerin arasından ama en son gittiğimde komple kapatmıslardı geri dönmüstük eve allahtan tarabyadayız =)

en kısa zamanda tekrar gitmenizi tavsiye ederim manzara fotoğrafla anca bu kadar anlatılabiliyor kesinlikle görmek gerek ben ilk fırsatta tekrar gideceğim inş.

birdahaki gitmenizde bende grup sürüsü yapmak isterim siteye bildirirseniz bizde geliriz =)

birdahaki gitmenizde bende grup sürüsü yapmak isterim siteye bildirirseniz bizde geliriz =)

bu gidiş çok plansızdı ondan sitede topik açmadım. akşamdan haber verdim arkadaşlara sonrada sabahleyin buluşup gittik eğer topic açsaydım sanırım onaylanması sabahı bulurdu ve gören gelmek istese bile vaktinde yetişemezdi beni ben özelden numaramı yollarım şimdi sana haberleşiriz

Helal olsun iyi geziyo bu millet :) Tekerinize sağlık gezilerinizin herzaman bu sekilde eğlenceli olması dileklerimle. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar