bir fikri olan varmı? lütfen yardım ...

ramzey 100 cup motor sahibiyim. benim sıkıntım şu : ben bu motorla işe gidip geliyorum .motoru kullanırken motorsiklet için yapılmıs olan mont,kask ve eldiven kullanıyorum.aşşağıdanda içlik,pantolon ve yagmurluk pantlonu giyiyorum.fakat yinede bu motor soğuk havalarda dizlerimi soğuktan , yağmurlu havalarda'da ayakkabı ve dizden aşşağısını çamurdan korumuyor.hele ayakkabılarım su ve camur içinde kalıyor.
ben şimdi bu motorun önündeki rüzgarlıklarını sağlı sollu en az 20 cm, alt kısımdanda ayakkabılarım camurlanmayacak kadar'da aşşagıya dogru uzatmak istiyorum. ama bunu nasıl yapacagımıda bilmiyorum . motordan ve bu tür işlerden de pek anlamıyorum . parası ne ise verecegim yaptıracagım ama kime gidecegimi bilmiyorum. motor tamircisine mi gidecegim,sanayiye kaportacıyamı,yoksa döşemeciyemi ? veya bunu ben yapabileceksem ne gibi bir malzeme kullanmalıyım,nasıl yapmalıyım.zira dizlerim soguktan agrıyor ve catur cutur etmeye basladılar.servise sordum dediler biz boyle işlerle ugrasmıyoruz .sizden istegim bi fikri olan soylesin ben bunu nasıl yapmalıyım.
Konu ile alakalı örnek birde resim koymaya calısacagım.

ayrıca şunuda belirtmek istiyorum . yapılacak işlem sonunda motorun görüntüsü bozulacakmıs,çirkin gözükecekmiş,hızı azalacakmıs benim için hiçde önemli deil.yeterki beni yağmur,camur ve soguktan korusun.ben motora zevk için deil ekonomi için biniyorum.

cevaplarınız için simdiden sonsuz teşekkürler ederim .

Son düzenleme:
fiberden yaptırabilirsin bu araba modifiyecilerinin tampon body kit falan yapmak için kullandıkları bi malzeme onlara sor derim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar