Bir Fidan Da Siz Dikin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: evet sevgili dostlar EGE ORMAN VAKFI nın katkılarıyla gerçekleşen ağaçlandırma çalışmalarına bizlerde destek olalım diyorum dün akşam gurup toplantımızda bu konu akrep&kuvva arkadaşlarımız tarafından gündeme getirildi kendilerine de teşekkürler :rendeer: fidanlar 2 milyona satılıyormuş biz kendi bünyemizde düşündük yaklaşık 30 kişi varız herkes 5 milyon verse 150 milyon yapar ve tam 75 adet fidan yapar düşünsenize ne kadar güzel bir katkı olur bu.....

ve fidan dikilmesine de topluca motorlarla gidebiliriz herkes bir fidan hatta bir kaç fidan diker bu hem bizi manevi yönden rahatlatıcak tır hemde vatanımıza toprağımıza bir ağaç kazandıracak olmanın ormanlarımıza katkıda bulunmuş olmanın gururunu sevincini verecektir...:cat:
hem bir anlamda da doğayı seven çevre dostu motorcular olarak bir de + yazdırmış oluruz hanemize:wiinkk:

bu çalışmanın tüm site genelinde herkesin katkısıyla olmasını istiyor ve diliyoruz
fidanlar 2 milyon bu işi istanbuldan bir kişi vasıtasıyla da organize edebiliriz görüşlerinizi bekliyorum bu konu ile ilgili

Bence bir banka hesabı açılsın katılmak isteyenler o hesaba para yatırsın.. :rendeer:

evet arkadaşlar banka hesabı iyi bir fikir olabilir ancak görüyorumki görüş bildiren çok az olmuş kimse bu anlamlı olayla ilgilenmedimi yahuu !! yılbaşı rehavetimi var yoksa :) hadi girişim için katılım ve fikir bekliyorum :cat:

Güzel ülkem için herşeye varım.Bir banka hesabı vasıtasyla yapabilirsek çok iyi olur.5 Fidan benden.:rendeer:

hadi arkadaşlar motosiklet.net fidanlığı kuralım doğayada saygılı olduğumuzu cümle alem görsün

büyük bir cogunluk saglayabilirsek sitemizin reklamını da yapabiliriz..(bu konuda belki yardımcı olabilirim) ismimizi birçok kişiye duyurabiliriz.. hesap numarasını ögrenince yazarım.. duyarlılıgımızı herkese gosterelım bence..

arkadaşlar eğer bu organizsayonu yaparsak sitemiz adına hakikaten yararlı bişeyler yapmış oluruzzz ve dikili bi agacımız olur yüm sitenin duyarlı olmasında yarar var lütfen bu konuyu unutmayalımm:rendeer:

KARAKIZ' Alıntı:
Tüm sitenin duyarlı olmasında yarar var lütfen bu konuyu unutmayalımm:rendeer:
Kesinlikle :cat: :cat: :cat:

bu konuyu sıksık güncellersek kimsenin unutmasına imkan yok lütfen unutmayalımmm

katlıorum ve birer ağaç dikmemizin hepimize daha rahat nefes aldığımızı hissettiriceğini düşünüorum!

ben daha yeni gördüm bunu nerdeyse iki ay olacak katılım cok az olmuş kendi adıma üzüldüm izmirde bu kadarmı dogaya saygı duyan motorcu var.......gündemde tutalım ve herkezin katılımını saglayalım bu işle kim,kimler ilgileniyorsa baglantıları gerekli yerlerle kursun sadece motorcu olarak degil etrafımızdaki kişilerede söyleyelim böyle güzel olayı.devamını ve sonucları görelim lafta ve yazıda kalmasın icraat görelim

ya olay basit sadece katılım gerekli fidanlar yanlış hatırlamıyosam 2 yada 2.50 YTL gayet uygun ve toplu şekilde bu fidanlardan satın alarak motosiklet.net adına dikimi yapılabilir izmirden biz motorcu arkadaşlar toplanıp toplu halde gidip bu fidanlardan dikebiliriz devamında yeterli katılım olması durumunda motosiklet tutkunlarının olumlu imaj yakalaması adına belki bu fidan dikiminin duyurulması en azından yerel basında dile getirilmesi olayını da gerçekleştirebiliriz ben kendi adıma elimden geleni yaparım !!

bu konuyu tamamen destekleyip:cat: bana düşen katkıyı fazlası ile yapmaya hazırım.:wiinkk: lütfen askıda kalmasın. gökyüzü mavi,yeryüzü yeşil,denizler temiz olsun.........:rendeer:

Ben başlık sahibinin ocağına incir ağacı dikmek istiyorum. İtirazı olan? :mrgreen:

ok bende varım nereye vercez paraları

28 yaşında bir dikili ağacım olsun

konuyu detaylı düşünmek gerek önümüzdeki bir kaç gün içinde bilgi vereceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar