başlığı okudum tamda sat galatasarayli birisine diyecektim ki 0almışsın
ama güle güle kullan Allah kaza bela vermesin
otoseverdenmi aldın kardeş ?
hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar dilerim.
harbi enteresan denk gelmiş plaka istesen olmaz hani.
ama arkadaşların dediği gibi maçlara filan giderken o motoru kullanma derim ,bir bakmışın motoru gören fb liler motoru pert etmiş ve ya adam gs li ama fb forması giymiş maça gidiyor vay yalancı hadi dövelim gibi...olmayacak şey değil bunlar bizim memlekette dikkatli ol park ederken plakanın üzerini kapat başına bela gelmesin mesela.
şahsen istemem hiç bir takının baş harflerini içeren bir plakam olsun başa bela .
D&B Motordan aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
Allah yandım, ben şükrü saraçoğlunun yakınlarında çalışıyorum , maç günü felan ne yapıcam?şimdi yok fenerbahçeliyim felan desemde pek kurtulucağımı sanmıyorum , en iyisi o günlerde otobüsle gitmek :cat: bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
KArdeşim Çanakkaleden 19 plakayı nasıl alacaksınbjk plakası her ilde 99 tanedir
ama etrafa saçacak kadar çok param olsaydı çanakkale'ye gider 19 bjk 03 plaka alırdım :cat:
Ben böyle bişi yapsam hani asla yapmam hatta ua plaka bile araca bınmem.Fenerbahceli arkadaşlarım ve genç fb benı aralarına almazlarD&B Motordan aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
Allah yandım, ben şükrü saraçoğlunun yakınlarında çalışıyorum , maç günü felan ne yapıcam?şimdi yok fenerbahçeliyim felan desemde pek kurtulucağımı sanmıyorum , en iyisi o günlerde otobüsle gitmek :cat: bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bende kadıköyde oturuyorum stadın karşısında
bizim komşu kızıyla beraber stadın önünden geçiyorlarmış yoğutçu parkına doğru tesadüfki O gün maç varmış stad önü kalabalık,kalabalık birden arabayı sallamaya başlamışlar bir yandan küfür-bir yandan at onu at onu kızı korkmuş başlamış ağlamaya,kadında korkmuş neyi atayım diyormuş aynadaki gs bağcığını göstermişler :cyclopsan o sırada hemen güvenlikler gelip dağıtmış kalabalığı,sağ salip yırtmışlar paçayı,kadın diyor o günden sonra bir daha arabanın sağına soluna hiç bir takımın amblemini taşıyan birşey asar-yapıştırırsam böyle fanatiklikmi olur kardeşim diyor,hani haksızda değil.
KArdeşim Çanakkaleden 19 plakayı nasıl alacaksın
Ben böyle bişi yapsam hani asla yapmam hatta ua plaka bile araca bınmem.Fenerbahceli arkadaşlarım ve genç fb benı aralarına almazlarMaç günleri plakanı lastıkle kapat
![]()
palaka konusunda beddua yemişsin dostum söylemedi deme
motorun da hayırlı uğurlu olsun,güle güle bin inşaALLAH,kazasız belasız...