Bir egzoz muhabbeti...

Motosikleti
FAZER 8
Hocam fazer 8 için 2 3 bine mesele çözebileceğini sanmam. Zaten alet feci şekilde üfleyen bir alet. Hele bide üzerinde egzoz varsa nasıl ses çıkardığını tahmin edebiliyorum. Tavsiyem 5 10 neyse biryerden orjinal egzozunu bulup taktırın veya üzerindeki egzoz ile kullanmaya devam . Fazer yan sanayi tüp takıp sessizce kullanabileceğiniz bir motosiklet değil. Tabiki takılır teknik olarak ancak makinaya zarar verecektir.

Sizin gibi bir durum yaşammıştım aldığım motosiklette orjinal akrapovic vardı . İstanbuldaki en iyi birkaç egzozcuyu arayıp buna bir susturucu yapabilirmiyiz dedim. Evet yaparım ama neye göre basıncı ayarlayacağım hiçbir teknik veri olmadan susturucunun ayarını kaçırıp çok sessiz yaparsam egzozu patlatır vs gibi birşeyler söylemişti. Bunu söyleyen usta pek çok kişinin tavsiye ettiği iyi bir ustaydı. O yüzden zaten orjinal olmayan birşeyin tadilatıyla uğraşmayın. Birazdaha idare edin orjinal bir egzoz takın.
Avcrom sahibi ile yani nağmi diğer Halil usta ile görüştüm. Kendisine egzozumun orijinal parçalarının olduğu kataloğunu gönderdim. Arrow Race-Tech egzozun susutucusu maalesef vidalı bir mekanizma değil. Daha çok pim ile çalışan bir parça. Halil ustaya gösterdiğimde kendisi yapabileceğini söyledi. Sanıyorum kotarır bu işi diye düşünüyorum.

Ne hikmet ise Türkiye'de bu parça yok. Yani muadili falan da yok. Hani alabileceğim yan sanayi bir susturucu bile yok. Bende bu şekilde bir parçayı Halil ustaya yaptırmaya karar verdim.

Parça fotoğraflarını atacağım, ne kadar uyuz bir parça olduğunu anlayacaksınız.
maxresdefault.jpg
Db-killer-Scarico-Terminale-Arrow-Curvo.webp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar