Bir daha görmiyeyim...

Tarih : 26.07.2008 Saat: 21:00 suları.
Yer : Üsküdar

34 DD 1128 plakalı motosiklet. Fren ve stop lambası yanmıyor. Ama sürücüsü bir mahsur görmemişki trafikte hem de gece.

34 SKJ 11 plakalı skuter. Kask takmak biraz sıkıcı geliyor galiba. Kasksız trafiğe çıkmakta bir mahsur görmemiş. Ben hatırlatayım. Kask takmak zorundayız.

Motosiklet sürücülerinin bozuk olan imajını düzetmek için kendi hatalarımızı düzelterek işe başlamalıyız. Gördüğünüz hataları bu başlık altına yazabilirsiniz. Birileri tarafından ciddiye alındığını görüp hatasından vazgeçen olursa sevinirim. İyi sürüşler.

hepsinin tek tek plakasını alsan inanki forumlara sığmaz.

okumuyoruz,dinlemiyoruz

maalesef hep yaşayarak öğreniyoruz:pale:

34 UF 6333 plakalı araç sürekli aragaz vererek 1100cc lik motoruyla apachilik yapıyor çevreye zarar veriyor, yeri gelip lastik yakıyor.. kınıyorum

ek olarak 34 PNC 95 plakalı motosiklette kasksız montsuz korumasız yani tekere kalkma çabaları gösterip yerli yersiz lastik yakmaya calısıyor yazık...

34 UF 6333 plakalı araç sürekli aragaz vererek 1100cc lik motoruyla apachilik yapıyor çevreye zarar veriyor, yeri gelip lastik yakıyor.. kınıyorum

ek olarak 34 PNC 95 plakalı motosiklette kasksız montsuz korumasız yani tekere kalkma çabaları gösterip yerli yersiz lastik yakmaya calısıyor yazık...

34 UF 6333= Honda CB X11

34 PNC 95= Suzuki SRAD 750

Olabilir mi:silent::mrgreen:

GKN

hadi len, pnc 95 i gören olmamışki sen kask mont varmı die seçicen :bounce:

hadi len, pnc 95 i gören olmamışki sen kask mont varmı die seçicen :bounce:

son anda kaskı zorla taktırdık buyrun bakın

n738283994_758049_4077.jpg

la şanzıman saplaması, bu benmiyim :queen::queen:
hakaret la bu bana, meheremekerekepeeretekerecelele ile hiçbir benzerliğim olmamıştır, olmiyacaktır..:farao::p

olum srad diye düzeltildi keko biz muharrewmden bahsedıyoz sen neden kendı ustune alındın plakayı onu anlamadım plakaya bak modele degıl :D

olum bız kımız ?= :D

n596604656_982089_5202.jpg

Son düzenleme:

GKN

olum srad diye düzeltildi keko biz muharrewmden bahsedıyoz sen neden kendı ustune alındın plakayı onu anlamadım plakaya bak modele degıl :D

olum bız kımız ?= :D

iide srad die nie düzeltiyosun, bandit die düzeltsene :mrgreen:
hem plakada benim modelde benim, kralda benim sultanda benim :p

Dün Yalova'dan dönerken aynı vapurda karşıya geçtiğimiz hurda bir Bisan Life motor üstünde bir apaçi arkadaşımız kafayı bana taktı. Acelem olmadığı için sakin sakin 90km/sa sabit hızla gidiyorum, gazlıyor geçiyor dibimden, yavaşlıyor, arabaların arasından geçiyor, aklı sıra bekleyip devam ediyor, ne kask ne mont, hiçbirşey yok adamda, düşecek geberecek bana vicdan azabı bırakacak. Yürüdüm gittim, arayı 1-2km açtım, tekrar normal hızıma düştüm; 5 dakka sonra yine geldi dibimden geçti, bu sefer ben de 70e indim, bir daha da görmedim :).

GKN

balayına değil alayına gideriz şekerim =) :p
olur cicim :p
Dün Yalova'dan dönerken aynı vapurda karşıya geçtiğimiz hurda bir Bisan Life motor üstünde bir apaçi arkadaşımız kafayı bana taktı. Acelem olmadığı için sakin sakin 90km/sa sabit hızla gidiyorum, gazlıyor geçiyor dibimden, yavaşlıyor, arabaların arasından geçiyor, aklı sıra bekleyip devam ediyor, ne kask ne mont, hiçbirşey yok adamda, düşecek geberecek bana vicdan azabı bırakacak. Yürüdüm gittim, arayı 1-2km açtım, tekrar normal hızıma düştüm; 5 dakka sonra yine geldi dibimden geçti, bu sefer ben de 70e indim, bir daha da görmedim :).

bu tip arkadaşlara pek tasfip edilmeyen bi hareketim var
biraz mesafe bırakıcaksın, farkı açıp geride kalıcasın
soora aşşa yukaru 5 cm yakınından 270 in üzrinde geçiceksin..
hem bunu yaparken aynalarında kapalı olacağı için arkadaşın yapıştığı duvarı da görmeyeceksin ve vicdan muhasebesi yapmicaksın:cherry:
yaptım, yapıyorum, yapıcağım, özür de dilemiyeceğim:cherry:

bu tip arkadaşlara pek tasfip edilmeyen bi hareketim var
biraz mesafe bırakıcaksın, farkı açıp geride kalıcasın
soora aşşa yukaru 5 cm yakınından 270 in üzrinde geçiceksin..
hem bunu yaparken aynalarında kapalı olacağı için arkadaşın yapıştığı duvarı da görmeyeceksin ve vicdan muhasebesi yapmicaksın:cherry:
yaptım, yapıyorum, yapıcağım, özür de dilemiyeceğim:cherry:

Bunu yapmaya karşıyım.

(son hızım 120)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar