- Konu Yazar
Öncelikle teşekkürler beyler.
Babamın arabasını kullanınca o bile az yakıyor hatta. Mesele doğru vites kullanımı, yavavaşlamak gerektiğinde frene ihtiyaç duymayacak kadar gazı açma, uzun takip mesafesi, gazı 3/1'den fazla açmama... 
Z800 fotoğrafları internete düştüğünden beri bende onu alacağım sanıyordum, ama mantıklı olmaktan ileriye gidemedim yine. 
Her bindiğimde bol bol okuyorum. 
Yav arka teker minicik bu arada...
Tabii ki kız gibi kullanmaya dayanabilirsen. :mrgreen: M800'de 3.8'lere, CB125'de de 1,7'lere düşen adamdan beklenen bir sonuç aslında."4.3lt/100km" nedir ya, müthiş ::huuuh::
M800'de yabancıya gitmedi arkadaşım aldı benden.ooo çok sevindim, kazasız belasız güzel günlerde kullanın, m800'ün gitmesine üzülmedim desem yalan olur, ayrıca ben sizden z800 bekliyordum şaşırdım)
kıskançlığım geçsin... yazacam
Nazar boncuğun yok laaaa....
( dibim düştü desem yeridir )
Nazar boncuğu ayarlayalım değil mi?en önemli koruma olan nazar boncuğunu göremedim...hayırlı olsun....![]()
Kombine ABS sistemi var. Yamuk mu diyorsunuz?İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Hani derler ya kız gibi motor, hah tam işte bu o motor.
Motor ABS li mi? Ön tekerde diskin iç tarafında encoder diski gibi birşey gördüm, gerçi kilometre saatininde olabilir..::153::
Sanki arka teker biraz yamuk duruyor gibi siz ne dersiniz arkadaşlar, size de öyle gelmedi mi?::blusssh: