Hayırlı olsun.Çok güzel
kardeşim güle güle kullan...
güngör'deki resimdeki elemanın adını unuttum, motoru sattıran adam kendisi...
kazasız belasız...
Abi iyiydi de ne bileyim ya karışık duygular. Çok yakışıklı ama mantıksız bir tercih olacaktı benim için.Hayırlı olsun dostum.. Z800 iyiydi be abi![]()
Şimdilik bir isim bulamadım. Plaka ve ruhsat işlerinde koşturmaktan.Benimkine Beyaz Gelincik diyorum :mrgreen: bakim seninkine sen ne diyeceksin :wiinkk:
Tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
Valla gerçekten rahatmış bunu net olarak anladım. Çıplak motor tutkusu da başka birşey. M800'üm varkende ön cam kullanmazdım rüzgarı hissedeyim diye, o şekilde 800-900 km giderdim bir gün içinde. Ama bu olay başkaymış, epey sevdim.Hayırlı olsun İnzell. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Bu arada gözün arkada kalmasın. Z 800'den çok daha rahat bir motosiklet almışsın. Bende de eski kasa bandit 1200s vardı ondan sonra 660x aldım. Touring makinanın rahatlıgı neymiş o zaman anladım. Kafa grenajı olmayan makina alınmaz hele burdaki gibi geniş sahil yolları varsa....Tamamen çıplak makinalar şehir içi ve dar yollar haricinde düşünülmemeli bence.
Torku gayet lezizmiş rodajdan sonra daha da iyi anlayacağım. Bundan önceki motoru m da çok torkluydu, maksimum torkunu 3.200 devirde üretirdi. Bu da 6.500 devirde üretiyor, gayet tatminkar... Ön cam süpermiş bu arada.hayırlı olsun, iyi bir durum mu kötü mü bilmiyorum, bu motordan vazgeçmek mümkün olmayabilir :bounce: arka tekere mukayet olmak lazım tork inanılmaz. gaza yüklenince artçıyla üst viteslerde bile salınım yapabiliyor. Rüzgar koruması harika yüksek hızları hiç hissettirmiyor.
şu da yakışır
http://www.ebay.co.uk/itm/Puig-Windshield-Touring-acces-for-Honda-CBF-1000-F-10-13-dark-/390540499038?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5aee07185e
Ön cama ek olan parça değil mi bu?Ben motoruma deflektör aldım ve baya bir işe yarıyor üstelik istanbuldan çok hesaplı buldum :cat:
Hyosung 2. motorumdu onun üstüne M800 gelmişti, torku çok güzeldi yukarıki mesajda da bahsettim.Vıyşş..::xtongue: Güle güle kazasız belasız kullan. Gergedan gibi güçlü bu cbf1000 Hyo dan sonra gercek torku hissedeceksin :cat:
Yakıt ölçümüne başladım hemen.hayırlı ugurlu olsun yakıtı nasıl acaba
Yakıt ölçümüne başladım hemenŞehiriçi normal kullanım 5.4 litre sarfetti 100 km'de. Trafiksiz çevreyolunda ortalama 70-90 ile bir test daha yaptım, 4.3 litreyi yakaladım.