Bir Beyaz Motorum Daha Oldu (CBF1000FA)

hayırlı olsun, iyi bir durum mu kötü mü bilmiyorum, bu motordan vazgeçmek mümkün olmayabilir :bounce: arka tekere mukayet olmak lazım tork inanılmaz. gaza yüklenince artçıyla üst viteslerde bile salınım yapabiliyor. Rüzgar koruması harika yüksek hızları hiç hissettirmiyor.

şu da yakışır :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Puig-Windshield-Touring-acces-for-Honda-CBF-1000-F-10-13-dark-/390540499038?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5aee07185e

Ben motoruma deflektör aldım ve baya bir işe yarıyor üstelik istanbuldan çok hesaplı buldum :cat:

hayırlısı olsun, güle güle kullanın. nice kilometreler yapın. başka söz kaldı mı bılmıyorum :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Vıyşş..::xtongue: Güle güle kazasız belasız kullan. Gergedan gibi güçlü bu cbf1000 Hyo dan sonra gercek torku hissedeceksin :cat:

kardeşim güle güle kullan...
güngör'deki resimdeki elemanın adını unuttum, motoru sattıran adam kendisi...
kazasız belasız...

güngör motor atilla abi motorumu alırken çok yardımcı olmuştu hala her gittiğimde çoğu model motor için öğrenci olduğum için baya uygun fiyat veriyor =)

Cümleten teşekkürler arkadaşlar, Allah sizlere de istediğiniz motorları nasip etsin. :)

Hayırlı olsun dostum.. Z800 iyiydi be abi :)
Abi iyiydi de ne bileyim ya karışık duygular. Çok yakışıklı ama mantıksız bir tercih olacaktı benim için.

Benimkine Beyaz Gelincik diyorum :mrgreen: bakim seninkine sen ne diyeceksin :wiinkk:

Tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
Şimdilik bir isim bulamadım. Plaka ve ruhsat işlerinde koşturmaktan. :)

Hayırlı olsun İnzell. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.

Bu arada gözün arkada kalmasın. Z 800'den çok daha rahat bir motosiklet almışsın. Bende de eski kasa bandit 1200s vardı ondan sonra 660x aldım. Touring makinanın rahatlıgı neymiş o zaman anladım. Kafa grenajı olmayan makina alınmaz hele burdaki gibi geniş sahil yolları varsa....Tamamen çıplak makinalar şehir içi ve dar yollar haricinde düşünülmemeli bence.
Valla gerçekten rahatmış bunu net olarak anladım. Çıplak motor tutkusu da başka birşey. M800'üm varkende ön cam kullanmazdım rüzgarı hissedeyim diye, o şekilde 800-900 km giderdim bir gün içinde. Ama bu olay başkaymış, epey sevdim. :)

hayırlı olsun, iyi bir durum mu kötü mü bilmiyorum, bu motordan vazgeçmek mümkün olmayabilir :bounce: arka tekere mukayet olmak lazım tork inanılmaz. gaza yüklenince artçıyla üst viteslerde bile salınım yapabiliyor. Rüzgar koruması harika yüksek hızları hiç hissettirmiyor.

şu da yakışır :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Puig-Windshield-Touring-acces-for-Honda-CBF-1000-F-10-13-dark-/390540499038?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5aee07185e
Torku gayet lezizmiş rodajdan sonra daha da iyi anlayacağım. Bundan önceki motoru m da çok torkluydu, maksimum torkunu 3.200 devirde üretirdi. Bu da 6.500 devirde üretiyor, gayet tatminkar... Ön cam süpermiş bu arada. :)

Ben motoruma deflektör aldım ve baya bir işe yarıyor üstelik istanbuldan çok hesaplı buldum :cat:
Ön cama ek olan parça değil mi bu?

Vıyşş..::xtongue: Güle güle kazasız belasız kullan. Gergedan gibi güçlü bu cbf1000 Hyo dan sonra gercek torku hissedeceksin :cat:
Hyosung 2. motorumdu onun üstüne M800 gelmişti, torku çok güzeldi yukarıki mesajda da bahsettim. :)

hayırlı ugurlu olsun yakıtı nasıl acaba
Yakıt ölçümüne başladım hemen. :) Şehiriçi normal kullanım 5.4 litre sarfetti 100 km'de. Trafiksiz çevreyolunda ortalama 70-90 ile bir test daha yaptım 4.3 litreyi yakaladım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
En güzel rengi almışsınız.:cat:

Mersin İl Temsilcisi
kıskançlığım geçsin... yazacam :p

Nazar boncuğun yok laaaa....
( dibim düştü desem yeridir )

ooo çok sevindim, kazasız belasız güzel günlerde kullanın, m800'ün gitmesine üzülmedim desem yalan olur, ayrıca ben sizden z800 bekliyordum şaşırdım :))

İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Hani derler ya kız gibi motor, hah tam işte bu o motor.

Motor ABS li mi? Ön tekerde diskin iç tarafında encoder diski gibi birşey gördüm, gerçi kilometre saatininde olabilir..::153::

Sanki arka teker biraz yamuk duruyor gibi siz ne dersiniz arkadaşlar, size de öyle gelmedi mi?::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar