bir arabanın perte çıkarılış hikayesi

Geçmiş olsun ....
Verilmiş sadakanız varmış.

Bariyerle irtibat kurmuşunuz sanırım önce...

benim bu olaydan çıkardığım ders emniyet kemerinin önemi...

çok geçmiş olsun , yaşadığınız bu olayı buraya taşımakla belki de birçok hayat kurtaracaksınız

cok gecmış olsun arkadasım Rabbim senı sevenlerıne bagışlamış sen ıyısın gerısı boş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun ....
Verilmiş sadakanız varmış.

Bariyerle irtibat kurmuşunuz sanırım önce...

sağolun, haklısınız önce bariyerleri test ettik

benim bu olaydan çıkardığım ders emniyet kemerinin önemi...

çok geçmiş olsun , yaşadığınız bu olayı buraya taşımakla belki de birçok hayat kurtaracaksınız

aslında doğru.. küçük ama önemli bir detay.. o kadar çok koruyor ki insanı..

çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın.

teşekkür ederim

cok gecmış olsun arkadasım Rabbim senı sevenlerıne bagışlamış sen ıyısın gerısı boş

yapmam gereken şeyler var :)

onları tamamlamalıyım :)

Son düzenleme:
çok güzel yazmışsın ellerine sağlık çok geçmişolsun iyiki saglıgın yerinde birşey olmamış sana hiçbirşey gideni geri getirmiyo sağlık elden gittimi yapcak birşey kalmıyo ders çıkarmak istiyene kelimelerinde çok yer var, bende bi dalgınlık ötürü kaza yaptım sapa sağlamdım kaza yapmam diye övünüyodum platinle geziyorum mal mülk gelir gider ama sağlık gittimi gelmez herşeyde hayır vardır Allah beterinden saklasın tekrar geçmişolsun ayetel kürsü okuman çok iyi...

çok güzel yazmışsın ellerine sağlık çok geçmişolsun iyiki saglıgın yerinde birşey olmamış sana hiçbirşey gideni geri getirmiyo sağlık elden gittimi yapcak birşey kalmıyo ders çıkarmak istiyene kelimelerinde çok yer var, bende bi dalgınlık ötürü kaza yaptım sapa sağlamdım kaza yapmam diye övünüyodum platinle geziyorum mal mülk gelir gider ama sağlık gittimi gelmez herşeyde hayır vardır Allah beterinden saklasın tekrar geçmişolsun ayetel kürsü okuman çok iyi...

teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun.

Abicim geçmiş olsun.Allah bir daha böyle bir kaza göstermesin.

cümlemize.. kimsenin yaşamasını istemem. gerçi nedense ben fazla soğuk kanlıyımdır kesinlikle telaş yapmam böyle durumlarda. onca kişi durdu içlerinde en sakini bendim. hatta polisin biri dayanamayıp, sen şimdi şoktasın o yüzden sakinsin o yüzden biraz otur falan bile dedi dinlemedim tabi. akşam yatarken dinlenirim dedim. yani adamı illa panik yapacaklar..

Son düzenleme:
Çookkk geçmiş olsun yaa şimdi okudum o haldekı bır arabadan yaralanmadan çıkmanız çok iyi Allah korumuş beterınden sadece mala gelmiş...Allah bir daha yaşatmasın tekrar tekrar geçmiş olsun..

Çookkk geçmiş olsun yaa şimdi okudum o haldekı bır arabadan yaralanmadan çıkmanız çok iyi Allah korumuş beterınden sadece mala gelmiş...Allah bir daha yaşatmasın tekrar tekrar geçmiş olsun..

sağol arkadaşım.

Dostum cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın,umarım ders olmuştur.Yapılan hatalardan ders almamak bu kazayı yapmaktan daha kötü ve acı verici bir durum bana göre :wiinkk: :rendeer:

Dostum cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın,umarım ders olmuştur.Yapılan hatalardan ders almamak bu kazayı yapmaktan daha kötü ve acı verici bir durum bana göre :wiinkk: :rendeer:

teşekkür ederim, haklısın gerçekten.

Genelde kendimi kötü hissediyorum bu taziye tebrik başlığında o yüzden girmiyorum buraya ve bu sebeple başlığı çok geç gördüm. neyse gelelim sana diyeceklerime.

Çok büyük geçmiş olsun. herhangi bir yara bere olmamasına çok sevindim. Araba hasarını kasko karşılar da umarım çalıştığın şirket araba yüzünden senin üzerine fazla gelmez. Zaten moralini bozuyorlardı bide bunun için bıdı bıdı ederlerse ne olur sonu tahmin edemiyorum.

Şimdi baktım motorunu ve tüm malzemeleride satıyormuşsun. Hayırdır kendini trafikten tamamen soyutlamayamı karar verdin?

Tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum ve en kısa zamanda tükkana bekliyorum zohbet muhabbete...

Geçmiş olsun. Ayrıca pejo gibi bir arabanın tavanı takla atmayla nasıl çöker anlamış değilim. Uçurumdan uçmadın ki !! Doğan şahin olsa tamam.

byük gçmiş olsun daha dün bnde bi kaza yaptım karşı tarafta byük zarar var allaha şkr bşyim yok bnde ama bize ders olmalı bnlar

Çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım herşey bundan sonra daha iyi olur senin için. Anlattığın hikayelerden çıkarılacak çok büyük dersler var bunlardan birinci ve fiziksel olanı emniyet kemerinin önemi. Ama ikinci ve sorunun kaynağı olan psikolojik ve ruhsal nedenlere inmek istiyorum ki dünyanın gerçek olmadığını bir oyun alanı olduğunu hatırlayalım. Zaten kendin için dersler çıkarıp buraya görmemiz ve dikkat etmemiz için yazmışsın. Eline sağlık.

Böyle bir kaza yapmış ve sapasağlam olman gerçekten mucizevi bir olay.
Bu kazadan önce vücudun bir çok uyarı mesajı vermiştir. Stres, mide rahatsızlıkları, ağrılar sancılar... Başkalarının mutluluğu ve dünyanın gelip geçici bir yer olduğunu unutup kendini feda etmenin vermiş olduğu olumsuz duygular.
Eğer hislerimiz ve duygularımızın kontrolü kendi irademizden çıkıp, başka insanlara yada maddelere bağlı olarak devam ediyorsa çok büyük bir nimeti unutmuşuz demektir. Bu yüzden toparlanmamız için başımıza küçük olaylar gelir, görmez ve kendimizi iyileştirmezsek yine ve yine gelir.

Bazı insanların sürekli şikayet etmeleri ve başlarına ufak veya büyük sorunlar ( insanlarla olan sürtüşmeler, hastalıklar) gelip işlerin içinden çıkamamaları kendilerini görmek istemeyişlerindendir. Çoğu zamanda egosal benlik devreye girer ve bu kısır döngünün devamlılığını sağlar (çeşitli mazeretler, sorumluluklardan kaçmak, başkalarını yada çevrelerini suçlamak, durumlardan şikayet etmek vs. egonun sesidir ) Nefes almanın bile ne kadar güzel olduğunu unutup, yüzde 99.9 u boşluk ve geriye kalanı ışık olan maddelerin peşinden hırsla koşmalarındandır.

Bu kısır döngünün nedenini görmek istemediğimizde ve devam ettiğimizde, başımıza gelen bir travma bize ancak ne olduğumuzu gösterebilir. Ama bu durumları yine suçlarsak hayatımızda bu gibi olayların devamlılığı sağlanır. Peki neden?
Yaşam güzel ve eşsizdir. Sevgi üzerine kuruludur. Allah böyle yaratmıştır. Böyle bakınca kötü dediğimiz şeylerin aslında iyinin noksanlığı olduğunu görürüz. Kötü diye birşey yoktur. İnsanın tüm yaşamı daima gelişme üzerine kuruludur. Esasen kötü, sıkıntı, zor diye birşey yoktur. Eğer olaylara bu gözle bakmazsak, kısır döngüleri yaşamamız için nedenlerimiz olur. Ama kabul eder ve bu tür zorlukları bizim gelişmemiz daha yükseklere çıkmamız için bir araç olarak görürsek ozaman bolluk bereket ve rahat bir yaşama kavuşuruz.

Özetle, yaşamın tokatı bazen sert olabilir fakat kendimizi farketmemizi sağlar.

Umarım anlatabilmişimdir, fikirlerinize ve düşüncelerinize saygı gösteriyorum.

Tekrar çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
abi cok uzuldum.cok gecmis olsun.
tavsiyelerinede uyacagim.allah sizin gibi abilerimizi basimizdan eksik etmesin

büyük geçmiş olsun can bişe yok şükür
insan bu gibi olayları yaşamadan kim ne derse desin farkına varmıyor hayatın anlamını
önemli olan farkındalık
herkezin bir şansı var iyi değerlendirmemiz gerek
tekrar çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Böyle işte arkadaşlar. Bir aracı perte çıkarmanın hikayesi işte. Biraz aptallık kokan bir hikaye ama hepimiz bazen boğazımıza kadar aptallığa batıyoruz. Kendimi de perte çıkarmadığım için şanşlıyım..

Kendinize verilmiş şeylerin kıymetini bilin. Bir çift gözü bile satın alamazdık ömrümüz boyunca çalışsak..

geçmiş olsun dostum,
Bahsettiğin aptallıklarıı hepimiz yaparız ama her zaman bedel ödemeyiz.Bedel ödeyeceğimiz gün gelip çattığında bazen malımızla,bazen canımızla öderiz.
Kaç kez kaza yaptığımı hatırlamıyorum ama yollarda 1.500.000 km yi geçeli çok oldu.
Her yolculuk yeni bir tecrübe,her kaza daha fazlasını öğretiyor ve yollarda öğrenecek çok şey var.

savaş abi birde göz göre göre intihar var...daha bu sabah 160 la Yenikapı kavşağa girdim toparlamaktan vazgeçtim ve sağa İDO Feribot girişine doğru zor attım kendimi...neden yetişebilmek için...sorumluluk gereği...değermiydi hayır...arac mercedes vıto...normal binek arac olsa mümkün değil hakimiyeti kaybederdim...Bakırköyden aşağı E5 te 220 ile indiğimi bilirim...nedir bu şimdi...ahmaklıkmı aptal cesaretimi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar