Abi çok geçmiş olsun, büyük kaza atlatmışsın..
teşekkür ederim arkadaşım.
aslında crash testler dediğimiz güvenlik ölçen çarpışma testleride toyota biraz daha güvenilir sonuçlar alıyor.
ama bu testlein tamamı 50 km hızda için yapılıyor. bazıları 70 ve 90 bunlar da sadece bir yada iki husus için....
şöyle söyleyeyim önden çarpma diorsun mesel.. kendi içinde önden çarpma belki 10-15 e ayrılıyor.. bunların birinden 5 yıldız aan firma ortayaçıkıyor önden çarpmalarda 5yıldız aldık diye.. yada daha kötüsü güvenlik testinden 5 yıldız aldık diye.. kazı ayağı öyle değil tai. ama çoğumuz bunu bilmiyoruz.
Yani senin aracın 90 ı buldumu o testlerin hiç bir anlamı yok.
bir de herşeyden önce dayanım önemli ama düşüş şekli de önemli. yani biraz da şansa bakıyor bu işler.. ama daha kötü bir toyotanın içinde bir gencin sadece kasığındaki bir yırtıkla çıktığını da biliyorum.
Abi sen ne yaptın yaa....
Ne derdin vardı kendini bunca riske attın ?
Ne gerek vardı hayatını tehlikeye atacak ?
Cok uzuldum gercekten. su anda musait degilim arayacagım seni cok cok gecmiş olsun.
Konuşuruz elbette, biliyorum arayacağını. Allah sana daha kötüsünü değil bu kadar kötüsünü bile hiç yaşatmasın. kalbin kadar temiz bir hayat yaşamanı dilerim gerçekten. Valla ne yaptım bilmiyorum. yapmamam gerekliydi. sanki şu aralar başımda bi bulut var ve o hafif sis bulutunun içinden bakıyordum dünyaya. sanırım biraz dinlensem iyi olacak.