bir arabanın perte çıkarılış hikayesi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lam gencay.... Korkuttun lam beni akşam akşam... Çok büyük geçmiş olsun... Ucuz atlatmışsın.... Önemli olan sana bişey olmaması...

Aman diyim biraz daha hatta biraz aşırı dikkat.... Trafik bu..Şakaya gelmiyor... Tekrar geçmiş olsun....

Araç Bu Vaziyete Gelmiş Ve Sen Hala Hayattasın....

Demekki Allah'ın Sevgili Kuluymuşsun.Bence Yat Kalk Şükret.Çünkü Küçük Bir Kaza Değil Araba Kaputa Bakarsak Baya Bi Ters Şekilde Sürüklenmiş.

Görkem'inde Dediği Gibi Kaputun Üstünde ' Alo ' Yazıyor :)

Çok geçmiş olsun abi.. Ne desek yersiz şu dakikadan sonra.. İyiki sana bir şey olmamış , gerisi önemli değil..Bunu çabuk atlatman dileklerimle..

Abi çok geçmiş olsun gerçekten büyük bir kaza atlatmışın o arabadan sağ çıkman bence bi mucize Allah daha beterinden saklasın :pale:

Geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirmiş. Uykusuzluk büyük problem. Motorda bile uyunabildiğini :):blusssh:) düşünürsek , konforlu klimalı sıcak arabada bayılıp gidilebilir...

Görkem'inde Dediği Gibi Kaputun Üstünde ' Alo ' Yazıyor :)

Ben öyle birşey demedim ki. :queen:

çok geçmiş olsun. inşallah allah bir :rendeer:daha böyle şeyler yaşatmaz.

Geçmiş olsun valla verilmiş sadakan varmış bu resimlere bakınca

abicim cok bvüyük gecmis olsun allah daha beterinden saklasın sana bişey olmaması cok iyi cok sevindirici cana gecelegine mala gelsin abi. iyiki bişeyin yok tekrardan gecmis olsun allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun dostum sana bişey olmaması çok sevindirici. umarım bir daha yaşanmaz böyle olaylar.

saygılar.

geçmiş olsun. zaman zaman bu tür yaralanmasız kazalar şöyle bi sarsıp kendimize getiriyor bizi.

buyuk gecmıs olsun kardesım allah sahıplerıne bagıslamıs senıı gelen mala gelsın mal bır sekılde alınız ama can saglıgıı alınmazz yıne gecmıss olsun kardesımmmm

çok çok geçmiş olsun abi. Allah beterlerinden korusun. Dikkat çektiğin konular umarım herkesi uyandırmıştır. Çünkü önemi çok büyük... !!! YAŞAM !!!

Mersin İl Temsilcisi
DÜN DE YAZMIŞTIM, YİNE YAZIYORUM. öncelikle burada olman en güzel yanı. çıkardığın dersler ve bunları uygulaman önemli bundan sonrasında. ki sen zaten hepsini biliyorsun.

tavsiyelerini aklımdan çıkarmayacağım emin ol. çünkü ben de bu aralar müthiş yoğun iş temposu ardından mersin den akşam 7 de çıkıp nişanlımlara akşam yemeğine gidip geri sabaha karşı maraştan çıkıp mersine gelip duş, tıraş ve tekrar işe geldiğim oluyor. demek mki neymiş, sevdiklerin için yaptıklarının temelinde sevdiklerini ve kendini üzmemek için de bişeyler yapmalıymışız. Allah korumuş, ya şimdi bir torbada....

Allah hepimizi korusun, iyi ki aramızdasın..

kardeşim çok geçmiş olsun şimdi tesadüfen okudum...yorgunluğa bağlı dikkatsizlik sonucu aracı kontrolden çıkardın...ben buraya kadar bişey demem...sadece araba seçimini daha dikkatli yaparsan sevinirim...Peugeot güvenlik konusundan en zayıf marka...çok güvensiz...bence sonraki tercihini başka markadan yana kullan...hayatın içinde oluyor bunlar...kalıcı yaralar sakatlık olmasında diğer tüm yaralar ve şok zaman içinde azalıyor...

hayati nokta burası bence...

kesinlikle Toyota ve Honda öneriririm...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun,kazayı hiçbir yara almadan atlatmış olmanız büyük bir şans.

Yorgunluk gibi reflekslerimizi yavaşlatan etkenlerin tamamı bizim için çok büyük tehlike.

Tekrar geçmiş olsun.

sağoun, dediğim gibi kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar