bir arabanın perte çıkarılış hikayesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok büyük geçmiş olsun allah kimseye kaza, bela vermesin.

sağol

..............................................................................................

gencay çok geçmiş olsun
abi naptın sen böyle ya :cyclopsan
lütfen dikkat et asfaltın melegi

yaptık işte bişiler, sana haber vereceğim merak etme :) bi valideye görüneyim önce :)

çok geçmiş olsun.tekrarının olmaması dileğimle :salut:

ecmain diyebilirim bu dileğe

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun abicim.allah ın sevgili kuluymuşsun ki o arabadan çıkabilmişsin..

ben hep derim.başkaları için kendini riske atmıycaksın..geç olsun güç olmasın.. .. ben bunu ögrendim.. neyse gçmiş olsun tekrar..

Gencay kardeşim kaza haberi konunu yeni gördüm öncelikle geçmiş olsun.

Sağ salim olman sevindirici mal bir şekilde yerine gelir.

İnşallah böyle üzücü olay yaşamazsın bir daha...

Büyük geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın.Umarım son kazan olur.

çok geçmiş olsun da fotoğraf makinasını nerden buldun o anda onu anlamadım inşallah 307 nin kaskosu vardır.

handa_delisi, shadow slx sağolun. Toraman, elint teşekkür ederim umarım bu hepimiz için en sonuncusu olur ama.. hayat.. herşey insanlar için :) kazası da belası da :)

Moderatör
Yeni gördüm, geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden saklasın seni de bizleri de...

Gencaycım başta geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
zaten gerekli herşeyi kendi kendine yazdığın için diyecek söz kalmadığını ekliyorum...
bu arada seni seven bu dostunu da sensiz bırakmadığın için de seviniyorum..
bir nusibet bin nasihatten iyidir der bir atasözü...hepimiz bir gün dünyadan gözlerimizi yumarak ayrılacağız tıpkı benim hayatımda 10 yıl önce vefat etmiş olduğunu geçen haftalarda yıllar sonra öğrendiğim hayatımın en özel kişilerinden biri olan kişi gibi...ya da geçen sene toprağa gönderdiğimiz emrah kardeşimiz gibi..
lütfen sen bu ikinci hayatını doya doya ve güzel yaşa.... sevenlerini ve sevdiklerini üzme ve mutlu et mutlu ol...

zaten gerekli herşeyi kendi kendine yazdığın için diyecek söz kalmadığını ekliyorum...
bir nusibet bin nasihatten iyidir der bir atasözü...hepimiz bir gün dünyadan gözlerimizi yumarak ayrılacağız tıpkı benim hayatımda 10 yıl önce vefat etmiş olduğunu geçen haftalarda yıllar sonra öğrendiğim hayatımın en özel kişilerinden biri olan kişi gibi...ya da geçen sene toprağa gönderdiğimiz emrah kardeşimiz gibi..
lütfen sen bu ikinci hayatını doya doya ve güzel yaşa.... sevenlerini ve sevdiklerini üzme ve mutlu et mutlu ol...

Ne güzel bir dilek bu sevgili meslekdaşım :cat:

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun abi Allah korumuş valla yaşadığın en kötü olay bu olur inşallah tekrar geçmiş olsun:rendeer::rendeer:

çok geçmiş olsun da fotoğraf makinasını nerden buldun o anda onu anlamadım inşallah 307 nin kaskosu vardır.

cep telefonu :)

Yeni gördüm, geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden saklasın seni de bizleri de...

elbette... ....................

Çokk geçmiş olsun

teşekkürler arkadaşım

büyük geçmiş olsun abi Allah korumuş valla yaşadığın en kötü olay bu olur inşallah tekrar geçmiş olsun:rendeer::rendeer:

teşekkürler. umarım dediğin gibi olur

olum ben de olmasam sen ne yapcan?

sevenlerini ve sevdiklerini üzme ve mutlu et mutlu ol.. peki tamam.. valideden başlayayım o zaman mutlu etmeye.. istediği kızla evleneyim. motosiklete veda edeyim.. bla bla bla.. kardeş bazen öncelik mutlu olmaktır. mutlu olmadan mutlu edemezsin.

Son düzenleme:
cep telefonu :)

elbette... ....................

teşekkürler arkadaşım

teşekkürler. umarım dediğin gibi olur

olum ben de olmasam sen ne yapcan?

sevenlerini ve sevdiklerini üzme ve mutlu et mutlu ol.. peki tamam.. valideden başlayayım o zaman mutlu etmeye.. istediği kızla evleneyim. motosiklete veda edeyim.. bla bla bla.. kardeş bazen öncelik mutlu olmaktır. mutlu olmadan mutlu edemezsin.
:cat: gerekli mesajı aldım..konuyu şahsen görüşelim...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış
sana bir şey olmaması en iyi haber
geri kalan herseyin çaresi var
tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım
Allah seni sevenlerine bağışlamış...

:cat: gerekli mesajı aldım..konuyu şahsen görüşelim...

al tabi.. benden almayacaksın da kimden alacaksın.. öpüyorum seni..

sana şahsen bi güzellik yapacağım :) cumartesi akşamı motosikletle gelme merkeze :)

çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış
sana bir şey olmaması en iyi haber
geri kalan herseyin çaresi var
tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım
Allah seni sevenlerine bağışlamış...

teşekkürler arkadaşım. ölümden başka herşeyin bir çaresi var..

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
çoook büyük geçmiş olsun .Allah bidaha göstermesin.bende geçen sene bir clio yu perte havale etmiştim. aniden sıkışan trafikte, herkes gibi bende aniden durdum fakat arkadan gelen doblo durmadıydı...arada akordion oldum..çok şükür benimde burnum kanamadıydı.sadece bileğimde ufak bir iz kaldı o kadar.
Allah seni sevdiklerine bağışlamış..geçmiş olsun tekrar :rendeer:

pierzig, nasılsın? sen mi kayıpsın yoksa ben mi? görüşemedik :) hala sana bira sözüm var biliyorsun :)
Hiçç sözünü tutmadan nereye gidiyorsun :cherry:
Herikimizde kayıbız bu aralar sanırım benim işler de yoğun ama 7 saatten az uyumamaya çalışıyorum ben ::157::
Bu arada aynı söz senin içinde geçerliydi hatırlıyorsundur :wiinkk:
Bu sene içinde bi ankara yapacağım sanırım,o zamana zahatsız ederim artık :)

çok geçmiş olsun dostum hayat güzel okey ama burası gerçek değil bence bunun da farkına lazım arkadaşlar bakın kaza işte bugun arkadasımıza yarın bize yaptıklarımız veya yapmaddıklarımız diğer tarafta karsımıza cıkacak hazırlıklı olmalıyız kısaca

sağolun

çoook büyük geçmiş olsun .Allah bidaha göstermesin.bende geçen sene bir clio yu perte havale etmiştim. aniden sıkışan trafikte, herkes gibi bende aniden durdum fakat arkadan gelen doblo durmadıydı...arada akordion oldum..çok şükür benimde burnum kanamadıydı.sadece bileğimde ufak bir iz kaldı o kadar.
Allah seni sevdiklerine bağışlamış..geçmiş olsun tekrar :rendeer:

teşekkürler sağolun

Hiçç sözünü tutmadan nereye gidiyorsun :cherry:
Herikimizde kayıbız bu aralar sanırım benim işler de yoğun ama 7 saatten az uyumamaya çalışıyorum ben ::157::
Bu arada aynı söz senin içinde geçerliydi hatırlıyorsundur :wiinkk:
Bu sene içinde bi ankara yapacağım sanırım,o zamana zahatsız ederim artık :)

oki ayarlarız bişiler

çok geçmiş olsun dostum hayat güzel okey ama burası gerçek değil bence bunun da farkına lazım arkadaşlar bakın kaza işte bugun arkadasımıza yarın bize yaptıklarımız veya yapmaddıklarımız diğer tarafta karsımıza cıkacak hazırlıklı olmalıyız kısaca

merak etme fazla cürmüm olduğunu sanmıyorum :) yine de tabi bana göre böyle.. umarım gerçekte de böyledir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar