büyük geçmiş olsun, en büyük kazanız bunla kalsın. kaskonuz vardır umarım.
Abi kazayla orantılı olarak çok büyük geçmiş olsun. Bazen hayatın temposuna o kadar kaptırıyoruz ki Süpermen olmadığımızı unutuyoruz. Her kaza anlayana çok büyük deneyimdir, bu sefer sanırım çok çok çok büyük bir deneyim kazanmış oldun.
Büyük geçmiş olsun. Bu saatten sonra önemli olanın hatalardan ders almak olduğuna inanıyorum. Ne yazıkki herkezin hatalarından ders çıkarabilmek bir başka şansı olmayabiliyor, bu sebepten seviniyor olmalısınız. :cat: Bende bir arabayı perte çıkarttıktan sonra, arabayı çılgın gibi kullandığımı hatırlamıyorum, iyi bir ders olmuştu. Sizin adınıza da, bu olayı kazasız belasız atlattığınız için seviniyorum.
cok gecmıs olsun
şimdi o arabadan sen sapasağlam çıktın ha:cyclopsan ..işte emniyet kemerinin faydaları...önemli olan akza yapmak değil o kazalardan kendimize ders çıkarmamızdır...çok büyük geçmiş olsun allah korumus.
geçmiş olsun abim. hız felakettir abiiiii. allaha şükürler olsunki yaşıyosun aramızdasın. mal canın yongasıdır. cana bişey olmasın mal yerine gelir abim.
teşekkürlerabi çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, inşallah ömrünüz boyunca başka kaza yaşamazsınız.
Çok geçmiş olsun. Emniyet kemeri taktığınızı okuyunca nasıl sevindim anlatamam. Bu kadar basit bir önlemi almayan o kadar çok kişi var ki sinir ve hayretle izlediğim/duyduğum.
Neyse. Olan olmuş. Sizde veya başka birinde bişey olmaması zaten en önemli konu. Benimde bir pertim var. Oluyor öyle şeyler. Ama hiç takla atmadım. Atınca yazarım artık![]()
Sana ulaşamadığımdan burdan geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim. Çok geçmiş olsun Allah a şükrediyorum ki sana birşey olmamış böyle bir kazada.Sağlıkla yada başka birşeyle ilgili bir problem olursa unutma herzaman yardıma hazırım. kendine iyi bak...
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakat varmış.