Binicem Üstüne VUrucam Kırbacı VUrucam KIrbacı (babam çok zengin benim ) Kymco Motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım

https://www.kymco.com.tr/urunler/1001/scooter/18/agility-16-150i.aspx

agility504t_1024x1024.jpg

agility16200i.jpg

adam abs li motor almış hemen manita bulmuş demekki güzel motor

FOrumdaki levent isimli mezarcı bana mesaj gönderip bana böyle böyle motor var dedi bende pcx den sıkıldım böyle sıfır alayım 2-3 sene binerim sıfır mal ben düzgün bakarım malıma temiz bakarım

Ön ara abs encejsiyoan varmış az yakar cc iyi oturuş poziyonu biraz kabız gibi ama işimi görür gibi gelior

orta düz ya ufak tefek şeyleri taşımak kolay olur gibi geliyor bana

Sizin fikirleriniz nedir

Not: 16 inc dingili olması ve ön arka abs ..... egzosundan çıkan o eur0 4 anlayamasınız......

hqdefault.jpg

1. Resim;

Kız- Merhaba motor sizin mi?
Esas Oğlan- Ha.. Ben mi.. yok yok.. benim diil, bakıyodum ben öyle...dingileri hoşuma gitti...

2.Resim;

- Gerizekalı...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

bu motordan alıcam kardeşim

Alınmayacak motor değil, iyi bakarsan memnun kalırsın. 16 inch lastik kullanması, motorun hafifliği ve 200 cc olması avantaj. Şehir içinde yapısal olarakta ince oluşu ayrı bir avantajdır. Motor hakkında komple bir başlık var. Orayı da okuman faydalı olacaktır.

Ben o sarışın gacının yanında olcam sümüğümü atmam o motora..

Ben o sarışın gacının yanında olcam sümüğümü atmam o motora..

Yok be üstad o kadar abartma. Motorun sele yüksekliği 84 cm, motor orta sehpada duruyor -3 cm de ordan koy. Etti sana 81 cm. Gacının bacak boyunu hizala.. Netice ortada. Ha anahtarlık diye yanında taşıycaksan sıkıntı yok. :mrgreen:

Bu arada motor 200 cc değil, bildiğim halde bir anlık gaflet ile yanlış yazdım. Model adı 200 kendisi 163 cc . 11 Beygir dir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar