Bim Aktüel Motosiklet ürünleri

Motosikleti
R25, CRF250L

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
elle tutulur hiç bir şey yok. ayrıca pahalı.

Fiyatlar pek kampanya fiyatı gibi gelmedi BİM bile artık muhtelemen şaşırtıcı fiyatlara ürün satamaz hale geldi. Bu fiyatlar onu gösteriyor.

Ben 180 liraya zamanında şu kulaklığı adlım uzun bi süre normal kullandım daha sonra motorda kullanmayı denedim kaskınız çok dar değilse çok iş görür balaklava kullanmak şartı ile :D ben şuan böyle kullanıyorum 100 kmh üstünde telefonla konuşurken karşıdaki sizi biraz uğultulu duyuyor biraz hız düşürüp görüşme yapabilirsin.

1.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 180 liraya zamanında şu kulaklığı adlım uzun bi süre normal kullandım daha sonra motorda kullanmayı denedim kaskınız çok dar değilse çok iş görür balaklava kullanmak şartı ile :D ben şuan böyle kullanıyorum 100 kmh üstünde telefonla konuşurken karşıdaki sizi biraz uğultulu duyuyor biraz hız düşürüp görüşme yapabilirsin.

https://s.turkcell.com.tr/SiteAsset...-earphones-2-basic-kablosuz-kulaklik/cg/1.png

Kulağınızda bu kulaklık varken ful face kaskı acıtmadan takip çıkarabiliyorsanız, o kask sizin için ya büyüktür, ya da kafa şeklinizle uyumsuzdur.

Aslına bakarsanız bir çok insan olması gerekenden büyük kask kullanıyor, farkında değil.

Kulağınızda bu kulaklık varken ful face kaskı acıtmadan takip çıkarabiliyorsanız, o kask sizin için ya büyüktür, ya da kafa şeklinizle uyumsuzdur.

Aslına bakarsanız bir çok insan olması gerekenden büyük kask kullanıyor, farkında değil.

Aynen çoğu arkadaşım hep buyuk kask kullaniyor. Benim kaskim tam benim kafama gore kaski takarken sorun yok capraz sekilde taktığımda kulagimi falanda acıtmıyor ama çıkartırken dediğin gibi aci veriyor o yüzden once kulaklik sonra kask cikiyor :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
''le motor'' lar için ''le aksesuar'' lar.:)

İnterkom knmaster ile aynı sanırım onu almayı düşünordum ama bu fiyat olarak daha iyi çinden gelip marka bastığı için kalitede fark yoktur herhalde.

Bim'de motorcularda para var kafasında demek ki , 50 tl'ye kancalı lastik mi olur birde dandik çin malları heves almalık.
İstemez eksik olsun ...

Fakir sprey ürünler adet fiyatı olması lazım. Geçen gün aynı değerde x marka sadece jant temizleyici 18 tl ye aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen çoğu arkadaşım hep buyuk kask kullaniyor. Benim kaskim tam benim kafama gore kaski takarken sorun yok capraz sekilde taktığımda kulagimi falanda acıtmıyor ama çıkartırken dediğin gibi aci veriyor o yüzden once kulaklik sonra kask cikiyor :)

Benim kaski carpraz sekilde takmam mumkun degil. Ama normaldir belki, sonucta kafa sekilleri de bayagi farklilik gosteriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar