İnterkom alinirmi sizce ?
Fiyatlar pek kampanya fiyatı gibi gelmedi BİM bile artık muhtelemen şaşırtıcı fiyatlara ürün satamaz hale geldi. Bu fiyatlar onu gösteriyor.
Ben 180 liraya zamanında şu kulaklığı adlım uzun bi süre normal kullandım daha sonra motorda kullanmayı denedim kaskınız çok dar değilse çok iş görür balaklava kullanmak şartı ileben şuan böyle kullanıyorum 100 kmh üstünde telefonla konuşurken karşıdaki sizi biraz uğultulu duyuyor biraz hız düşürüp görüşme yapabilirsin.
https://s.turkcell.com.tr/SiteAsset...-earphones-2-basic-kablosuz-kulaklik/cg/1.png
Kulağınızda bu kulaklık varken ful face kaskı acıtmadan takip çıkarabiliyorsanız, o kask sizin için ya büyüktür, ya da kafa şeklinizle uyumsuzdur.
Aslına bakarsanız bir çok insan olması gerekenden büyük kask kullanıyor, farkında değil.
İnterkom knmaster ile aynı sanırım onu almayı düşünordum ama bu fiyat olarak daha iyi çinden gelip marka bastığı için kalitede fark yoktur herhalde.
Aynen çoğu arkadaşım hep buyuk kask kullaniyor. Benim kaskim tam benim kafama gore kaski takarken sorun yok capraz sekilde taktığımda kulagimi falanda acıtmıyor ama çıkartırken dediğin gibi aci veriyor o yüzden once kulaklik sonra kask cikiyor![]()