Bilica Motorlu Kuryeye Çarptı ve Kaçtı

bu adama bişecikler olmazz ... işte adalett :) bunu sen ben yapsak ilk önce polisten bir dayak yer sonra polise mukavemetten kafadan 2 ay bi hapis cezası alır sonra kactıgımız içinde bi 6 ay ceza alırdık :) ama size garanti veriyorum bu olay burada kapanacak :)
işte adaletttt

İşin kötüsü kask kafasından fırlamış inşallah ciddi bir şey yoktur

Eger bu adama hapis cezasi verilmez ise bu hukumetin resmen adam kayirmasidir. Vakti zamaninda basbakanin oglunun degerli bir sanatciyi ezip gecerek kacmasi ve olayin ort pas edilmesi gibi.

Topun pesinde kosan bu dangalak nasil pohpohlaniyor ise kendine o kadar guvenmiski Turkiye ye gelip kurallari yikarim insan oldururum ama bana kimse dokunamaz saniyor.

Serefsizlik bu

o çarptıktan sonra kafasından cıkan kaskımı banamı öyle geldi sanırım kaskını bağlamamış geçmiş olsun arkadaşımıza elin gavuruna bakalım ne yapıcaklar

Hiç bir şey yapmayacaklar,zaten eleman şikayetçi olmamış,olamamıştır daha doğrusu,Klübün sponsor firmasında çalıştığına göre ekmeğinden olmamak için,çifte standartın gözüne vuracaklar gene,işallah en azından kuryeyi mağduriyetinin karşılığında memnun ederler,birde sağlık durumunu merak ettim,pekde yavaş sayılazdı araç.

Fenerbahçe'liyim. Yaptıkları cahilce icraatlardan dolayı kulübün yöneticilerinden utanıyorum. İnsan hıyar alırken bile bakar.

Okuma yazma bilmeyen adamı takıma alıp üstüne milyon euro para vermek ne demek yahu :cyclopsan

Bu kadar yüz verirsen çarpıpta kaçar ezipte kaçar. ..van olğu ...van.

eleman büyük ihtimalle alkollü olduğu için durmayıp kaçmıştır. geriye dönük tahlil yapılabiliyor mu bilmiyorum ama bu durumdan dolayı ceza alması zor. kurye arkadaşı da işinden olursun diye tehdit edip eline 3-5 kuruş sıkıştırıp vazgeçirmişlerdir. yoksa arkadan çarpıp kaçan birinden şikayetçi olmayacak adam bulmak zor. sonuçta çoğu durumda olduğu gibi maalesef gücü ve parası olan kanunlar önünde diğerlerinden daha fazla eşit oluyor. Allah hepimizi böyle durumlardan korusun.

Bu haberi sabah vebden okudum, o da kısa bir süre kaldı ve kalktı. Sonra forumları gezdim bir haber var mı diye bulamadım, arkadaşın durumu nedir öğrenemedim.
Arkadan çarpmalar malesef ağır yaralanmalara ve sakat kalmya yol açıyor. Umarım iyileşir.

Beşiktaşlı Guti de ters yöne dönüş yapmış ama kimseye zarar vermemiş maddi hasarlı kaza yapmıştı aracına hasar vererek,alköllü araç kullandığından 6 ay ehliyetine el konulmuştu,bu olayı 3-5 gün tüm gazete ve anahaberlerde izlediğimiz kadar aceba bu Bilica olayını da görecekmiyiz onu da çok merak ediyorum.

al Luganoyu vur bilikaya........
ikisini de heybelide paytona bağlamak lazım....

ben sporcunun ahlaklısını severim.

K.ATATÜRK..

kuryenin hayatı kurtuldu ... bilica bakar artık ona .. geçmiş olsun.. ölümlü kaza olmamış allahtan.. p.c gazı koklemiş bide

Son düzenleme:
Eger bu adama hapis cezasi verilmez ise bu hukumetin resmen adam kayirmasidir. Vakti zamaninda basbakanin oglunun degerli bir sanatciyi ezip gecerek kacmasi ve olayin ort pas edilmesi gibi.
Topun pesinde kosan bu dangalak nasil pohpohlaniyor ise kendine o kadar guvenmiski Turkiye ye gelip kurallari yikarim insan oldururum ama bana kimse dokunamaz saniyor.

Serefsizlik bu

bizim orada derler ki ,

''paranın açamadığı bir kapıyı daha çok para ile açarsın...''

"ben sporcunun ahlaklısını severim"

K.ATATÜRK..

:cat:

trafik şubesine ifade vermeye gittiğinde kazadan 2 gün geçmiş olmasından dolayı alkol muayenesine tabi tutulamamış ve kaza maalini terkten hakkında işlem yapılmış(haber kuruluşundan edindiğim bilgi) yani :

81/d maddesi için 2010 yılında geçerli ceza tutarı 130 TL.dir
tahminimce bu şerefsiz böyle komik rakamla cezalandırılmıştır:pr:

Fenerbahçeliyim , ama bu ilkel adama uyuz oluyorum fenerbahçedeki sevmediğim tek futbolcudur kendisi dangalak herif .

F54

adama hiç birşey olmaz arkasında aziz başkan var bende fenerliyim ama kurye arkadaşa yapılan haksızlık herkeze yapılıyo malesef parası olan böyle sıradan şeyleri birkaç kuruş verip ayarlar arkadaşlar burası ileri hukuk devleti nede olsa:pr:

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Hiç bir şey yapmayacaklar,zaten eleman şikayetçi olmamış,olamamıştır daha doğrusu,Klübün sponsor firmasında çalıştığına göre ekmeğinden olmamak için,çifte standartın gözüne vuracaklar gene,işallah en azından kuryeyi mağduriyetinin karşılığında memnun ederler,birde sağlık durumunu merak ettim,pekde yavaş sayılazdı araç.

yerden göğe kadar haklısın...seninle aynı düşüncedeyim..

Çarptığımı fark etmedim demiş bir de öyle mi? Hem de kullandığı son model jeepin sol ön tarafı olmadığı halde!?

Hem ahlaksız, hem yalancı, hem de utanmazın önde gideniymiş bu adam!

Yasal olarak ne yapılacak bu durum karşısında merak ediyorum?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:58 ----------

Peki arkadaş yaralanmış mı?
Bir de yaralanmalı trafik kazalarında devlet kamu davası açıyor muydu acaba, yoksa bu sadece ölümlü trafik kazalarında mı geçerliydi?

yaralanmaya bile gerek yok benim kimsenin olmadığı köy yolunda motordan düşmem ile ehliyetsizlik yüzünden yediğim 600 liralık cezayı unutmadım daha!

Çarp, arkana bakmadan, vatandaş ne durumda diye bakmadan kaç. Bu şerefsiziliğin dik alası. Suç üstüne suç.
Aynı olay yabancı ülkelerde olsa. Şuymuş, buymuş demeden içeri tıkarlar. Vatandaş oh keka.
Ünlü vb. olması kanunları uygulamaya engelmidir?

Kanunlar küçük sineklerin takılıp kaldığı , büyük sineklerin ise parçalayıp geçtiği örümcek ağı gibidir .

Mustafa Kemal ATATÜRK... Saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar