Kanunlar küçük sineklerin takılıp kaldığı , büyük sineklerin ise parçalayıp geçtiği örümcek ağı gibidir.
Mustafa Kemal ATATÜRK... Saygılar..
Çok güzel söz. Yalnız, bildiğim kadarıyla Atatürk'e değil Balzac'a ait.
Kanunlar küçük sineklerin takılıp kaldığı , büyük sineklerin ise parçalayıp geçtiği örümcek ağı gibidir.
Kanunlar küçük sineklerin takılıp kaldığı , büyük sineklerin ise parçalayıp geçtiği örümcek ağı gibidir .
Kanunlar küçük sineklerin takılıp kaldığı , büyük sineklerin ise parçalayıp geçtiği örümcek ağı gibidir .
Az önce ntvsporda gördüm haberi ve araştırdım nette.
Fenerbahçenin okuma yazma bilmemesiyle ünlü futbolcusu bilica jipiyle motosikletli kurye arkadaşımıza çarpıp kaçıyor. Olay mobese kamerasına takılıyor tabiki. Yakalandıktan sonrada çarptığımı farketmedim diyor.
Bu adama zaten kıldım şimdi ise nefret doluyum.
http://spor.mynet.com/haber/bilica-kuryeye-carpti-ve-k/31874
ne milletiz yav! çoğu meslek kuruluşunun, derneğin, vakfın kapısında mutlaka o kuruluşla ilgili Atatür'kün söylediği bir vecize bulunur bu memlekette. bakınca, Atatürk'ün bu kadar fazla sözü söyleyebilmesi için 150-200 yıl yaşamış ve gezmiş, görmüş olması lazım dersiniz. uydurmak, bedava...
madem her konuda bir şey söylemiş, motosiklet konusunda da bir şeyler söylemiştir herhalde, şunun gibi mesela :
"İstikbalde motosiklet, milletlerin en ideal ulaşım araçlarından olacaktır". M.Kemal ATATÜRK
biz de bunu forumun kapısına mı assak acep?
şimdi yeni bir haber daha öğrendim. Kurye arkadaş şikayetçi olmamış bilicadan. Nedenmi? şu yüzden olabilir belki : Kuryenin çalıştığı kargo şirketi ise fenerbahçenin sponsoru bir şirket.
Ekmek parası yüzünden şikayet olamamış yani arkadaş.