Bilica Motorlu Kuryeye Çarptı ve Kaçtı

Ayıp , az sayılamayacak trafikte o hız körükörüne araç sağlaması ve sonrasında vurup kaçması canavarlıktan başka bişey değil
Ben bi Fenerbahçeliyim ,bilicaya kulüpten bi yaptırım uygulandımı bilmiyorum ama olayının adli kısmının yanı sıra bilicaya kulüpten kesinlikle bi yaptırım uygulanmalı

şerefsiz herif,küfretmemek için o kadar izlememeye çalışıyorum her kanalda karşımda adi herif.. beyfendi ERTESİ GÜN ifade vermeye gidiyor ve serbest yok böle bişey yaa,ALLAH tan kamera kayıtları var yoksa o jipin hasarınıda o zavallı kuryeye çatır çatır ödetirlerdi..

Bilicayı hapse atsalar ne olur ki? Adam Saraçoğlu stadında tünel kazma konusunda master yaptı:cherry:
Şaka bir yana görüntülerden olayın ne kadar vahim olduğu görülüyor ve insan kendine şunu soruyor:
Ya o kurye jipin önüne düşseydi.
Ya orada kameralar olmasaydı.
Geçmiş olsun kurye kardeşim sen var ya Bilica ?&%%/()?? anladın sen onu...

Allah bir insanın içine vicdan koymayınca neler olduğunu gördük ne yazıkki, nasıl bir şey bu ?? para ve şöhret bir insanın, insan olmasına sebep olan duygulardan mahrum olmasına sebep olabiliyor.. böyle biri bırakın tuttuğum takımın oyuncusu, babamın oğlu olsa kapıdan içeri almam....

Fenerbahçeli futbolcu Fabio Bilica'nın, trafik ışıklarında bekleyen motosiklete çarparak sürücünün yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılandığı davada, hakkında zorla getirilme kararı verildi.

BİLİCA'YA ZORLA GETİRİLME

İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Brazilyalı Fabio Bilica katılmazken, müşteki Feysel Akalp ve avukatı hazır bulundu. Şikayetçi olduğunu ifade eden Feysel Akalp, sanığın cezalandırılmasını istedi. Suçtan zarar görme ihtimali dikkate alarak Akalp'in davaya katılma talebini kabul eden mahkeme, davetiye gönderilmesine rağmen duruşmaya gelmeyen sanık Fabio Bilica hakkında zorla getirme müzekkeresi düzenlenmesine karar verdi. Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

BİR YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 31 Ocak 2011 Beşiktaş'ta meydana gelen ve motorsiklet sürücüsü Feysel Akalp'in yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya karışan ve ardından kaçan aracın Fabio Bilica tarafından kullanıldığı belirtildi. Bilica'nın "taksirle yaralamak" suçundan 3 ay ile 1 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

KAYNAK: MİLLİYET

bu ülkede herkezin bir fiyatı var. Para öder şikayet geri alınır...

Ulem cahilin önde gideniyim.:pr:
Bilica ne diye merak edip girdim topige.:)
Araba markasi zannettim.:cherry:

Bende dedim heralde yine cin mali motor markasi felan onun hakkinda muhabbet var :queen: bende bole bisiyle karsilascami bilmiyordum. Neyse kaza geciren arkadasimiza gecmis olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar