Bilgisayarın sesi kendiliğinden kısılıyor

Arkadaşlar bilgisayarın sesi kendiliğinden kısılıyor örnek bir müzik dinliyorum ses gidiyor bi bakıyorum sağ alt köşedeki hoparlör simgesinden ses ayarlarına giriyorum oradaki denge kısmı sonuna kadaar düşürülmüş ve bu yüzden ses gidiyor yükseltincede geri geliyor bilenlşer varsa lütfen yardım edin

Ekle kaldırda ses sürücüsü programını kaldır tekrardan kur ses sürücüsünü belki işe yarar

Herhangi bi tusun basili kalmadigindan emin ol.
Yav sen daha yeni baslik acmamismiydin bilgisayar kendi kafasina gore is yapiyor diye?

apartman dairesinde oturuyorsan, kablosuz klavye mouse kullanıyorsan, aynı marka model klavye mouse kullanan komşun varsa ondandır.
başıma geldi ondan biliyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dün değişik konu açmıştın sen.
Biri senin bilgisayarını uzaktan kontrol ediyor.
Keylogger olabilir.
Sağlam bi format at.
Özel bilgilerine ulaşabilirler..

eğer bilgisayarın ses ayarı dışında başka şeyler de yapıyorsa,
keylogger için sağlam bir formata gerek yok. eset veya norton gibi programların DENEME sürümünü indir, (kesinlikle kırılmış değil, en tehlikeli kırılmış yazılımlar antivirüs prog.larıdır) bir güzel makineni temizle, modem ayarlarına el at, ayrıca kırılmış programları da bilgisayarından sil! böylelikle tamamen format atmamış olursun.
bu arada bilgisayarında teamviewer gibi programlar varsa ayarlarını mutlaka gözden geçir. ayrıca torrent kullanmak ta ciddi zararlı yazılımlara davetiye çıkarıyor çünkü torrentlerin çoğu genelde biz tarattığımızda göremesek te enfektedir.

yan yatır
kürekle vur
harddiski yıka
montla sı...
pardon yanlış gelmişim.

Uğur Arkadaşımızın dediği gibi birisi senin bilgisayarı ele geçirmiş. Sağlam bi formattan sonra düzelir aksi durumda başına daha büyük işler açabilirsin

Bana virus gibi geldi.Buna benzer bisey gelmisti basima.Bence combofixle bi tara derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar